Το ηγετηλίκι, το σταριλίκι και τη δηθενιά το πουλάνε οι ψεύτικοι άνθρωποι. Οι αυθεντικοί, οι αληθινοί κύριε Παπάζογλου κρατούν χαμηλούς τόνους.

Νικόλα άρχισες πάλι τις τζιριτζάτζουλες . Το 2014 εξελέγης δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας  με το συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου ήσουν μέσα στα πράγματα μπορούσες τότε αν

υπήρχε κάτι μεμπτό να το καταγγείλεις αλλά την έκανες γαργάρα και βγαίνεις σήμερα που είσαι υποψήφιος με μια άλλη παράταξη και κουνάς το δάχτυλο.

Νικόλα φίλε, ολισθαίνεις επικίνδυνα χωρίς να καταλαβαίνεις ότι πέρα από το πανηγυρικό της φιλανθρωπίας  που λανσάρεις για να αρμέξεις ψηφαλάκια και να ικανοποιήσεις τον εγωκεντρισμό, τη μεγαλομανία σου γιατί σου αρέσει να λάμπεις, να δείχνεσαι, υπάρχουν και νοήμονες.

Νικόλα αφού πέρασες απ’ όλες τις παρατάξεις και απέτυχες παταγωδώς σαν υποψήφιος βουλευτής, το ίδιο και με τις δημοτικές παρατάξεις στην Γλυφάδα έχοντας έλλειψη ενσυναίσθησης καταφεύγεις πάλι σε μικρότητες αφήνοντας με την ερώτηση που κάνεις υπονοούμενα για οικονομικό σκάνδαλο. Με την ευκαιρία δεν μας λες και ποιοι έκαναν την καταγγελία στις εισαγγελικές αρχές είναι φίλοι σου, ένας εξ αυτών που αποκαλούσες λέρα είναι σήμερα συνυποψήφιος σου? Ένας έντιμος σαν και εσένα πως μπορεί να συνεργάζεται και να συναναστρέφεται με τους ανέντιμους? 

Νικόλα είσαι πολιτικά απαράδεκτος. Η πολιτική θέλει και μια συνέπεια και εσύ για το προσωπικό σου συμφέρον, το εγώ, τη μεγαλομανία σου, χωρίς αυτολογοκριτικό φρένο, λούζεις τους άλλους με χολή. Νίκο μου όσοι έχουν διαφορετική άποψη και μπορούν να την τεκμηριώσουν με επιχειρήματα δεν είναι σκουλήκια όπως τους αποκαλείς. Δεν με ενδιαφέρει αν με οικτίρουν οι φίλοι σου την αλήθεια όμως δεν πρόκειται κανείς να μου κλείσει το στόμα και να με κάνει να το βουλώσω. Η διανομή της δωρεάν «πατάτας» και της σερβιέτας δεν σε καθιστά φιλάνθρωπο. Υπάρχουν και νοήμονες.

Άποψη μου έκανες πάλι μια πατατιά με αποτέλεσμα να  πετροβολάς ακόμη και τα πόδια σου.

αφήστε ένα σχόλιο


+ πέντε = 14