ΤΟ “ΕΛΛΕΙΜΜΑ” ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η “ΨΑΛΙΔΑ ΑΝΟΙΓΕΙ”.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι ακόμα και την ημέρα της γιορτής μου δεν είχα δεχτεί τόσα πολλά τηλέφωνα όσο σήμερα όπου πολλοί φίλοι και γνωστοί ρωτούσαν εναγωνίως να μάθουν αν έκλεισα κάποια συμφωνία με τον Κόκκορη. Εγώ απλά θα πω ότι η αλήθεια τις περισσότερες φορές ενοχλεί και πειράζει, όμως όσο κι αν προσπαθούμε κάποιες φορές να την κουκουλώσουμε η ριμάδα δεν κρύβεται.

Τι μπορούμε να κρύψουμε από την χθεσινή συνέντευξη τύπου του Κώστα Κόκκορη όταν κυριολεκτικά μας άφησε άναυδους με τον γνωστό χειμαρρώδη λόγο του, δίνοντας απαντήσεις για όλους και για όλα ακόμα και στην σκληρή και επίμονη κριτική που του κάναμε λέγοντας ότι η υπόθεση νεκροταφείο έληξε ευνοϊκά για τους Γλυφαδιώτες???

Τι άραγε να κρύψουμε και γιατί, όταν ενώπιον των δημοσιογράφων και των συμπολιτών μας που παραβρέθηκαν στην αίθουσα, μας αποκάλυψε ότι και η υπόθεση των οικοπέδων έληξε κι αυτή ευνοϊκά κι ότι η πολιτεία απεφάνθη ότι όλα έγιναν νόμιμα???

Τι μπορούμε να κρύψουμε από την προχθεσινή δίκη για το κτήριο της ΕΥΔΑΠ όπου ο Δήμαρχος αθωώθηκε πανηγυρικά???

Τι μπορούμε να πούμε όταν ο ίδιος δήλωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό με το Π. Δημαρχείο κι ότι είναι ευτυχής γιατί 26 δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν για το συμφέρον του Γλυφαδιώτικου λαού???

Τι μπορούμε να πούμε όταν ο ίδιος έκανε αναφορά στα τόσο σημαντικά έργα που έγιναν στην πόλη με τις δωρεές της οικογένειας Μαρτίνου και τον Δήμο να μην έχει χαλάσει από το ταμείο του ούτε 1€???

Τι μπορούμε να πούμε όταν δια στόματος του ιδίου ακούσαμε ότι ο Δήμος Γλυφάδας δεν χρωστά ούτε 1€ σε κανέναν και ότι το κουμάντο του αντιδημάρχου οικονομικών έχει καταφέρει να έχει ο Δήμος στο ταμείο του πλεόνασμα 13.000.000€???

Μήπως να τον οικτίρουμε γι αυτά ή μήπως θα πρέπει να πούμε ότι παραπλανηθήκαμε από τις ερμαφρόδιτες αποφάσεις της πολιτείας και όχι μόνο??? Μήπως θα πρέπει να ζητήσουμε και τα ρέστα από την οικογένεια Μαρτίνου που στήριξε τον Κόκκορη για να μπορούν σήμερα οι Γλυφαδιώτες προς χάριν του να απολαμβάνουν αυτά τα μεγάλα έργα???

Αν οι μάχες που δίνονται δεν φέρνουν αποτέλεσμα και χρειαστεί μια ανορθόδοξη μάχη για να κερδίσεις τον πόλεμο δεν θα την κάνεις??? Μήπως μια τέτοια τελικά μάχη δεν αποδεικνύεται η υπόθεση του παράνομου νεκροταφείου που όμως θα βάλει τέλος στο αιώνιο πρόβλημα της ταφής των νεκρών??? Δηλαδή να επιμένουμε να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος???

Τι ενδιαφέρει περισσότερο τους Γλυφαδιώτες η σκληρή αντιπολιτευτική στάση του τύπου ή ότι τα έργα που ανακοίνωσε χθες, βγάζουν μάτια στην πόλη τους???

Για να είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς εγώ δεν έχω κλήση καμία συμφωνία με τον Κόκκορη, όμως δεν μπορώ να προσποιηθώ τον τυφλό και να παρουσιάζω το άσπρο μαύρο και το μπλε για κόκκινο.

Η αλήθεια δεν κρύβεται παρεκτός βέβαια αν για ειδικούς λόγους επιμένουμε να εθελοτυφλούμε και να την παρουσιάζουμε για ψέμα, όμως να κρύψουμε τι, μήπως και οι ίδιοι οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν οσφρίζονται ότι σε λίγο θα βλέπουν την σκόνη του και ίσως κι αυτή με τα κιάλια???

Και όσο κάποιοι επαφίενται στα δελτία τύπου κι όσο εγώ κι αν τον “βρίζω”, τόσο ο Κόκκορης καλπάζει από τα έργα που καθημερινά ανακοινώνει και συγκεντρώνει την προτίμηση των πολιτών που τον θέλουν να είναι ο καλύτερος δήμαρχος.

αφήστε ένα σχόλιο


4 − = μηδέν