«ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ».

Για μια κόμη φορά ο Γιαννακόπουλος αποκαλύπτεται ότι είναι ένας κωλοτούμπας, ένας ψεύτης, ένας κοινός συκοφάντης. Μόλις σε νέο του μήνυμα προς εμένα λέει ότι το επίμαχο δημοσίευμα στο Γλυφαδα WEB που αναφέρετε στον δήμαρχο και την φωτο του αίσχους  με τον δήμαρχο σε γυμνή περιβολή, ήταν δημιούργημα του παιδιού που του κάνει τα θελήματα κι ότι αυτός ο καημενούλης, δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο.

Δείτε τι λέει στο μήνυμα του απευθυνόμενος σε εμένα.

ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΏΤΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΝΩ ΤΑΧΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ WEB ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΏΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Η απάντηση μου στους ισχυρισμούς και στα ψέματα του .

Επειδή τα λόγια φεύγουν και χάνονται, τα γραπτά όμως μένουν, το επίμαχο κείμενο το υπογράφει ο Γιαννακόπουλος γι αυτό ας ανοίξει  τα μάτια του να βλέπει καλύτερα για να μάθει  ότι κάποια στιγμή οι μαγκιές πληρώνονται, κι ότι θα πρέπει να σταματήσει να υποτιμά την νοημοσύνη μας.

Δημοσίευμα  ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γράφει ο Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.                                   

02-09-2015

«Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, δεν σε ψηφίσαμε για να κάνεις μαγκιές» και συνεχίζει…..

………………………………………………………………………………………..

Η απάντηση μου.

Μεγαλύτερη  απόδειξη απ’ αυτήν δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Το δημοσίευμα το υπογράφει ο Γιαννακόπουλος στις

02-09-2015.

Η προσφιλής μέθοδος του ΕΙΠΑ – ΞΕΙΠΑ που ακολουθεί  είναι γνωστή σε όλους μας, κατόπιν τούτων δεν μπορεί να πουλά τρέλα.  Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι είναι ένας αισχρός κοινός συκοφάντης, αφού ακόμα κι ο κι παραγιός που έχει για να του κάνει τα θελήματα, πάνω στον δημοσιογραφικό του οίστρο αναφέρει ότι:

«Από δημοσιογραφική δεοντολογία παρέκαμψε να έχει πρωτοσέλιδο (το βάλατε σαλόνι)  τα οπίσθια με στρινγκ του δημάρχου όπως ο Γιαννακόπουλος  ΑΞΙΩΝΕ  και με τον κατάλληλο σχολιασμό».

Δείτε το.

Κουρδομένος προς εμένα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι από δημοσιογραφική δεοντολογία παρέκαμψα να έχω πρωτοσέλιδο τα οπίσθια με στρινγκ όπως το αξίωσε ο συμπολίτης μας κάνοντας τον σχολιασμό.  Μήπως έκανα λάθος Καρά Χάλιε, και πρέπει να επανορθώσω με την σωστή φωτογραφία στο προσκήνιo όπως στάλθηκε και ζητήθηκε;

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Όπως έχουν την ευκαιρία να δουν οι αναγνώστες ο εν λόγω «κύριος» αναφέρει καθαρά ότι ο Γιαννακόπουλος  αξίωνε την διαπόμπευση του δημάρχου και η φωτο να συνοδεύεται και από σχολιασμό, μάλιστα από δημοσιογραφική δεοντολογία ο συνεργάτης του με λοιδορεί ακόμα και για το επώνυμο μου. Μπράβο, αξίζουν και στους δυο σας συγχαρητήρια, είστε και τα πρώτα παλαμάκια.

 Ο Γιαννακόπουλος ένας εμμονικός συκοφάντης δεν μπορεί άλλο να μας δουλεύει. Απορώ πως και μετά από αυτήν την κωλοτούμπα έχει το θράσος να μας παρουσιάζεται για «αρσενικότατος». Φαίνεται να μην γνωρίζει ότι οι σερνικοί διακρίνονται για το φιλότιμο, την μπέσα και το αντριλίκι τους να παραδέχονται όταν πρέπει τα λάθη τους και να ζητάνε συγνώμη.  Για τον δικό του ανδρισμό, αρμόδιος να μας εξηγήσει είναι μόνον ο ανδρολόγος του.  Ντροπή και των δυο για τα εμετικά δημοσιεύματα τους. Ντροπή τους. 

αφήστε ένα σχόλιο


4 − τρία =