ΤΟ ΑΝΙΑΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΟΚΟΥΡΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…

Ο τύπος χρήζει ιατρικής παρακολούθησης. Σαφώς και ο αλητοΚουρη-δομένος της Γλυφάδας θα πρέπει να πίνει ληγμένα . Σαφώς και το θολωμένο του μυαλό θα πρέπει να βρίσκεται σε σύγχυση αφού ποτέ δεν είπα ότι ο εν λόγο δημοσιογραφίσκος έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον δήμαρχο, κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί, ακόμα και στην σφαίρα της φαντασίας.

Όσο δε για την κριτική μου στο παρελθόν σε δημοσιεύματα που αφορούσαν τον δήμαρχο έχω πολλάκις αναφερθεί και το θέμα έχει πλέον εξαντληθεί,  επειδή όμως δεν είμαστε της ίδιας σχολής  για να μην θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω και θέλω να δικαιολογηθώ θα πω ευθαρσώς δημόσια αυτό που καθημερινά βιώνουν οι Γλυφαδιώτες.  Ο Παπανικολάου με τα έργα  που κάνει στην Γλυφάδα και που θα μείνουν για τις επόμενες γενιές, μας έχει κυριολεκτικά τρελάνει ΟΛΟΥΣ.  Αυτή είναι η απάντηση μου κι όσο κατάλαβε κατάλαβε, άλλωστε σήμερα και οι τυφλοί  μπορούν να δουν ότι καθημερινά η Γλυφάδα αλλάζει όψη, κι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε (παρεκτός βέβαια από τους μικρόψυχους κι αυτούς που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία), ότι η Γλυφάδα με δήμαρχο τον Παπανικολάου  έχει αφήσει πίσω της την μιζέρια και διανύει ημέρες λάμψης, ακτινοβολίας, αίγλης.

Ας μας πει δημόσια ο «βρωμιάρης» αυριανιστής ποια είναι τα δημόσια αποκλειστικά ψέματα που χρόνια διοχετεύω? Ας μας πει εκτός από την αφεντιά του σε ποιον άλλον πολίτη έχω υποβάλλει μήνυση? Και πάλι θα την κάνει γυριστή και θα πηγαίνει από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς φυσικά να απαντήσει.

Για την ταμπακέρα δεν μας είπε τίποτα.  Τι γίνεται με τον «εκλεκτό» εντολέα του με το πλούσιο ποινικό μητρώο  Γιαννακόπουλο? Τι γίνεται  με τον συνεργάτη του  ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογράφο με τον μισό ποινικό κώδικα Ζαχαριάδη? Έχει ο σθένος και το αντριλίκι να δημοσιεύσει ποιοι πραγματικά είναι οι «εντιμότατοι» φίλοι του?

Είστε τόσο ηλίθιοι που μόνοι σας σκάβετε το λάκκο σας, γι αυτό λοιπόν αλητοΚουρη-δομένε πριν μαγειρέψεις όπως λες και πριν φας το τσουχτράκι, σκέψου βλάκα πρώτα,  αν μπορείς να το χωνέψεις.

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + = 16