ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ

“Πόλεμος” ανακοινώσεων ξέσπασε το Σάββατο με αφορμή την επίθεση το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη και την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι «όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ´ όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.

«Κάποιοι όμως, με επιλεκτικές “ευαισθησίες” και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια» αναφέρει κλείνοντας. 

Αντίδραση από την Όλγα Γεροβασίλη

Να ανακαλέσει την δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, κάλεσε  τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, η κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κ. Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα. Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για “θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους”» σημειώνει.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου που σημειώνει ότι «μαζί με όλους του Έλληνες περιμένουμε χρόνια τώρα μία απλή δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που να λέει «καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ’ όπου και αν προέρχεται».

Ξεκαθαρίζει ότι η δήλωσή του ήταν καταδικαστική και «είναι πολύ σαφής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί η κυρία Γεροβασίλη. Ας την ξαναδιαβάσει».

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × 4 =