ΤΟΥΣ “ΕΣΚΙΣΕ” Ο ΑΔΩΝΙΣ: ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΚΟΥΪΚ!!

Δυναμική επανεμφάνιση έκανε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επίσκεψή του στις Η.Π.Α κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά να γίνει μαλλιά κουβάρια με όλο τον κόσμο αλλά κυρίως με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Ο καυγάς ξεκίνησε όταν σε μια διένεξη του με τον Ανδρέα Λοβλερδο και τον Γιάννη Κουτσούκο ο κ. Καμμένος απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι από σύντροφοι του Παναγιωτακόπουλου έγιναν χειροκροτητές του Βορίδη και του Γεωργιάδη.
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και διάβασε ένα παλαιότερο τουίτ του Δ.Παπαδημούλη για τον Πάνο Καμμένο: “Ξέρετε πως σας αποκαλούσε ο κος Παπαδημούλης; “Μόνο παρανοϊκοί θα έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με έναν χουντοφασίστα όπως ο κ. Καμμένος. Και κάθεστε  στα ίδια έδρανα;” είπε ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας τον κ. Καμμένο να πάρει θέση για την άποψη του κ. Φίλη  που θέλει να καταργήσει τη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών. “Έχετε τα μούτρα να μας κάνετε και υποδείξεις” κατέληξε.

Απαντώντας στον κ. Γεωργιάδη ο κ. Καμμένος είπε ότι παρά τις διαφορές μεταξύ ΑΝ.ΕΛ -ΣΥΡΙΖΑ οι δύο πλευρές σέβονται ο ένας την άποψη του άλλου  και τον προκάλεσε να περιμένει την ψήφο των ΑΝ.ΕΛ όταν το ζήτημα των αρχαίων θα πάει στη  Βουλή για ψηφοφορία: “Θα σας χαλάσουμε τη σούπα αλλά θα συνεχίσουμε να τα βρίσκουμε” είπε ο κ. Καμμένος.

Έχοντας ακούσει την ομιλία του Υπουργού Οικονομικών ο κ. Γεωργιάδης τα έβαλε και με τον κ. Τσακαλώτο . “Ο κ. Τσακαλώτος μας έλεγε εδώ ότι το Γιούρογκρουπ θα έπαιρνε μια ιστορική απόφαση για το χρέος. Και πήρε μια απόφαση που λέει πως τα μέτρα θα εφαρμοστούν αν χρειαστεί. Ζητήστε συγγνώμη για τις ανοησίες που λέγατε πέντε χρόνια εσείς προσωπικά και να μην έχετε ύφος. Βάλτε όρια στο θράσος σας. Να είστε σεμνοί γιατί μπροστά στην καρέκλα δεν έχετε ούτε ιδεολογία ούτε αρχές” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο καυγάς δεν τελείωσε εκεί καθώς ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ βλέποντας στα υπουργικά έδρανα τον Τέρενς Κουίκ διάβασε ένα παλαιότερο τουήτ του Υφυπουργού Επικρατείας σύμφωνα με το οποίο απειλούσε να διώξει όποιον ιδιωτικοποιούσε τα περιφερειακά αεροδρόμια κολυμπώντας.

“Όταν έγραφα αυτά που λέει ο Γεωργιάδης το θέμα ήταν υπό διαπραγμάτευση από την κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων. Εμείς πήραμε μια έτοιμη συμφωνία.

Απορώ πότε δουλεύει ο κ. γεωργιάδης με  τόσα tweets. Υπάρχει ατέλειωτο κατεβατό όσων έχει πει ο Άδωνις για τη Ν.Δ  και τον Σαμαρά. Θα ανεχόταν ποτέ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην παράταξή του τέτοιο αντιπρόεδρο;” είπε ο κ. Κουίκ με την απάντηση να έρχεται άμεσα: ” Αν ο Καραμανλής γνώριζε ότι ο Κουίκ θα συνεργαζόταν με ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρώπη θα του έκοβε την καλημέρα”.

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 2