ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΡΥΦΟ?

Προβλέψιμος ο Γιαννακόπουλος  για μια ακόμη φορά δεν κράτησε τον λόγο του να σταματήσει τα μηνύματα και τα σχόλια,  ώστε η μεταξύ μας διαμάχη να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αναλώνεται και πάλι  σε ευτελούς αξίας  μαγκιές και απειλές .

Δείτε ένα νέο σημερινό μήνυμα και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Γιαννακόπουλος

ΕΚΒΙΑΣΤΗ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΑ.

ΕΚΒΙΑΣΤΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘ, 1335/2003 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 5μελους ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ.

ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑ.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗ.

 

Η απάντηση μου

Όσοι μας παρακολουθούν και είναι πολλοί, γνωρίζουν ότι τα μηνύματα και τα σχόλια που λαμβάνω από τον «ευυπόληπτο» αυτό «ΚΥΡΙΟ», βλέπουν το φως της δημοσιότητας για να μπορούν έτσι να έχουν άποψη και να βγάλουν ανεπηρέαστοι το συμπέρασμά τους.

Ο Γιαννακόπουλος για μια ακόμη φορά σε κατάσταση πανικού, προφανώς εκτός ελέγχου διαπράττει για μια ακόμη φορά το αδίκημα της συκοφαντίας με αποκαλεί εκβιαστή και με προτρέπει να το τολμήσω. Επειδή λοιπόν εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοεί, μήπως θα ήταν καλύτερα να μας πει ο ίδιος δημόσια τι να τολμήσω? Μήπως κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό που προφανώς θα του χαλούσε την ετικέτα του ευυπόληπτου πολίτη, ενεργού δημότη και διώκτη του οικονομικού εγκλήματος, όπως του αρέσει να συστήνεται και τρέμει τις αποκαλύψεις? Με παραπέμπει να λάβω γνώση της απόφασης 1335/2003,του 5μελούς Eφετείου Αθηνών όμως γιατί? Φοβάται μήπως ότι γνωρίζω την δράση και τα έργα από το παρελθόν του? Μήπως θα ήταν καλύτερα να μας πει ο ίδιος αν στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για κάποια σοβαρή αξιόποινη πράξη? Μήπως μπορεί να μας πει για ποια? Μήπως μπορεί να μας μιλήσει ο ίδιος για την  απόφαση του 5μελούς Εφετείου Αθηνών?

Καταλήγοντας με προτρέπει και πάλι να το τολμήσω κι ότι με ανέχτηκε, μην παραλείποντας μια ακόμη απειλή. Ο αμετανόητος Γιαννακόπουλος μάλλον έχει την μύγα και μυγιάζεται αλλιώς δεν εξηγείτε, γι αυτό και νομίζω ότι σαν αρσενικότατος (κατά δήλωση του) που είναι… δεν θα απαντήσει. Ο «μύθος» του Γιαννακόπουλου εξαντλήθηκε. Οι ντεμεκ μαγκιές, οι απειλές η συκοφαντία και ο εκφοβισμός είναι τα μόνα όπλα που διαθέτει στην φαρέτρα του γιατί έτσι πιστεύει ότι μπορεί να πλήξει και να αποδυναμώσει τον αντίπαλο. Τα σαχλοβιντεάκια που παρουσιάζεται μασκαρεμένος καουμπόι να με προκαλεί σε μονομαχίες, δείχνουν επακριβώς την ποιότητα του ανθρώπου.

Ο Γιαννακόπουλος ως φαίνεται δεν με αντέχει γιατί έχει μάθει να είναι κυρίαρχος στο βρόμικο παιχνίδι της συκοφαντίας των στρεβλών εντυπώσεων σε βάρος της αλήθειας και της πραγματικότητας, χωρίς μέχρι σήμερα να παίρνει από πουθενά απαντήσεις κι όσο  νοιώθει την καυτή ανάσα μου στο λαιμό του να τον καίει, τόσο τρελαίνεται και αποκαλύπτεται.

Όσο για τους πληροφοριοδότες του να μην ξεχνούν ότι στην πρώτη στραβή θα τους δώσει.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = δυο