ΤΟ DNA “ΕΔΕΙΞΕ” ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Η ποσότητα του αλκοόλ στο αίμα του 32χρονου άγγιζε τα 1,8 γραμμάρια ανά λίτρο και όχι το 1,5. Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας που έλεγαν ότι οδηγός του τζιπ το μοιραίο πρωινό της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

AdTech Ad

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εξέταση DNA έδειξε πως στη θέση του οδηγού ήταν ο 32χρονος. Επίσης, η εξέταση δείχνει πως στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και στα πίσω καθίσματα του τζιπ η σοβαρά τραυματισμένη Μίνα Αρναούτη.

Μάλιστα, οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν πως η ποσότητα αλκοόλ που στο αίμα του Παντελή Παντελίδη άγγιζε το 1,8 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος και όχι το 1,5.

 

Όλοι περιμένουν με αγωνία τη δεύτερη κατάθεση της Φρόσω Κυριακού μέσα στη βδομάδα που ίσως ξεκαθαρίσει πολλά στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη.

Η 21χρονη που καθόταν στη θέση του συνοδηγού σύμφωνα και με την πρώτη κατάθεσή της, είχε μιλήσει αρχικά μετά το τραγικό δυστύχημα, όμως τότε ήταν σε κατάσταση σοκ και έτσι δεν ολοκλήρωσε ποτέ τα λόγια της.

AdTech Ad

Όλοι περιμένουν με αγωνία τη δεύτερη συμπληρωματική της κατάθεση, που αναμένεται να κρίνει πολλά και ίσως αυτή να γίνει μέχρι και το τέλος της βδομάδας.

Τι συμβαίνει όμως με τις αποζημιώσεις της ασφαλιστικής εταιρείας στη συνοδηγό και τη Μίνα Αρναούτη που καθόταν στα πίσω καθίσματα;

Το όχημα τύπου τζίπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, είναι ασφαλισμένο σε γνωστή εταιρία η οποία αναμένεται να καταβάλλει αρχικά τις αποζημιώσεις και στη συνέχεια να στραφεί κατά της οικογένειας του 32χρονου που θεωρείται υπαίτιος του δυστυχήματος.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας διευκρινίζουν ότι «δικαιούται αποζημίωση η 31χρονη Μίνα Αρναούτη, η οποία φορούσε ζώνη στο πίσω κάθισμα, δεν φέρει ευθύνη για το συμβάν και υπέστη σοβαρότατη σωματική βλάβη. Δικαιούται χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας, για την αποθεραπεία της, για ψυχική βλάβη και για τα έσοδα που έχασε από την απουσία από την εργασία της. Στη συνέχεια, συνηθίζεται η ασφαλιστική εταιρία να προσφεύγει εναντίον της οικογένειας του οδηγού για να πάρει πίσω τα χρήματα.

Εναπόκειται στην κ. Αρναούτη το κατά πόσο θα στραφεί στη συνέχεια κατά της οικογένειας του οδηγού. Η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, σε περίπτωση που αποδειχτεί και τυπικά ότι ήταν συνοδηγός, θα χάσει ένα μέρος της αποζημίωσης διότι στην κατάθεσή της παραδέχτηκε ότι δεν φορούσε ζώνη. Δεν συγκρίνεται με την υπόθεση Αρναούτη λόγω της πολύ μικρότερης βλάβης που υπέστη. Εκτός και αν ιατρικά αποδειχτεί ψυχική βλάβη. Δικαιούται πάντως κάποια αποζημίωση».

newsbomb

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − 2 =