ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ…ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΤΟΥ ΣΕΞ

Δοκιμάζεις πριν αγοράσεις κι έτσι ξενοιάζεις…

Νέες εποχές τόσο για τα σεξουαλικά όσο και τα καταναλωτικά μας ήθη εγκαινιάζει μια βρετανική φίρμα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα

να περάσουμε μισή ωρίτσα μόνοι με τα προϊόντα της.

Test drive λοιπόν στις κούκλες του σεξ παρέχει μια σχετική επιχείρηση του κλάδου που δραστηριοποιείται στο Γκέιτσχεντ της Αγγλίας, προσφέροντας εχεμύθεια στους πελάτες της.

Έναντι 50 λιρών (57 ευρώ), μπορείς να δοκιμάσεις το προϊόν και αν μείνεις ικανοποιημένος, τότε το παίρνεις σπίτι σου.

Σύμφωνα πάντα με την «Daily Mail», η lovedoll.co.uk, η οποία πουλά ακόμα και… μεταχειρισμένες κούκλες του σεξ, έχει ήδη έτοιμα τα δωμάτια δοκιμής με τα άνετα κρεβάτια. Η προσφορά ξεκίνησε πριν από τα Χριστούγεννα και αρκετοί ήταν αυτοί που χρησιμοποίησαν την πολιτική δοκιμής. «Ελπίζουμε ότι αυτό το test drive θα πείσει τους πελάτες μας να αγοράσουν ένα από τα τέσσερα προϊόντα μας», είπε ο ιδιοκτήτης στο BBC Five Live, «καθώς ο σκοπός του παιχνιδιού δεν είναι η απλή χρήση της υπηρεσίας», σπεύδει να ξεκαθαρίσει.

mmfjhdfsdfsserew1

Γιατί αλλιώς θα το έκαναν όλοι, ομολογεί! Κι έτσι ο υποψήφιος πελάτης πρέπει να δώσει τα πλήρη στοιχεία του και να πληρώσει το αντίτιμο προκαταβολικά. Και να πεταχτεί μετά μέχρι την έδρα της εταιρίας, όπου θα πληκτρολογήσει τον μυστικό κωδικό που του έχουν στείλει για να μπει στο δωμάτιο που θα τον περιμένει η κούκλα με το νεγκλιζέ της.

Όσο για τα ίδια τα προϊόντα, οι τιμές τους ξεκινούν από τα 2.000 ευρώ, τα 50 ευρώ της δοκιμής φαντάζουν λοιπόν λογική τιμή, όπως πιστεύει τουλάχιστον ο ιδιοκτήτης…

 

newsbeast

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = τέσσερα