ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3.000 ΕΥΡΩ ΕΦΑΓΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ!

​Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στο Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος τελικά για να γλιτώσει 3-4.000 ευρώ θα πληρώσει τα 20πλάσια!

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος επέλεξε και πάλι να μην δώσει το παρών στο δικαστήριο, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή για τις πλαστές πινακίδες και πρόστιμο 3.000 ευρώ για το ότι κυκλοφορούσε το αυτοκίνητο ανασφάλιστο! Η ποινή του πρώην υπουργού θα είναι εξαγοράσιμη προς 50 ευρώ την ημέρα, το οποίο μας κάνει 73.000 ευρώ! Προσθέστε και τα 3.000 ευρώ, έχουμε στο σύνολο 76.000 ευρώ!

Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε την κατάσχεση του πολυτελούς τζιπ μάρκας VW Touareg του κ. Λιάπη και έτσι δεν θα χρειαστεί να… ξαναγχωθεί για τη μπαταρία του!

«Ανόητη η ενέργεια του, για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο» είπαν οι δικηγόροι του!

Για απερισκεψία του πρώην υπουργού έκαναν λόγο οι δικηγόροι του Μιχάλη Λιάπη, θέλοντας να δείξουν τη μεταμέλεια του για τις πράξεις του.

Δικαιολόγησαν την απουσία του λέγοντας ότι δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε «απαξίωση της έδρας» αλλά στην… ανθρωποφαγία των ΜΜΕ που τον περιμένουν τόσο στα δικαστήρια όσο και έξω από το σπίτι του. «Αν κρίνει το δικαστήριο ότι πρέπει να έρθει, ο κ. Λιάπης θα ‘ρθει» δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού.

Εις εξ αυτών, μάλιστα χαρακτήρισε απερισκεψία και ανοησία αυτό που έκανε ο κ. Λιάπης, συμπληρώνοντας ότι δεν συνεχίζει γιατί δεν θέλει να εκφραστεί διαφορετικά ενώπιον του δικαστηρίου! Συνεχίζοντας, σχολίασε την πράξη του κ. Λιάπη να βγάλει δεύτερες πινακίδες με τη φράση «εδώ η λογική σταματά»!

Το δικαστήριο, πάντως, δεν έδειξε να πείθεται από τους ισχυρισμούς των δικηγόρων του πρώην υπουργού, με τον εισαγγελέα της έδρας να ζητεί την καταδίκη του κ. Λιάπη χωρίς ελαφρυντικό, τονίζοντας ότι ενεργούσε με δόλο και έχοντας προσχεδιάσει τις πράξεις του. Μάλιστα, έκανε λόγο για «παιδαριώδεις ισχυρισμούς» από τον πρώην υπουργό και τόνισε ότι το ποσό των 1.000 ευρώ που προσπάθησε να γλιτώσει είναι ευτελές γι’ αυτόν.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 4 =