ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ «ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ»… ΣΤΙΣ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ

Τι δείχνει έρευνα στην οποία συμμετείχαν 184 άντρες – Οι 120 άντρες έλαβαν ασπιρίνη από τους ερευνητές, ενώ οι άλλοι 64 άντρες έλαβαν ένα εικονικό φάρμακο – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Νιώθετε άγχος και στρες επειδή οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας, σας εμποδίζουν να λειτουργήσετε σεξουαλικά; Αν ναι, τότε τα νέα που έρχονται από τον επιστημονικό χώρο είναι μάλλον ελπιδοφόρα, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα… η ασπιρίνη θα μπορούσε να αποτελεί μία αποτελεσματική θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με Τούρκους ερευνητές, ένα χάπι των 100mg ημερησίως για έξι εβδομάδες μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει θαύματα στους άντρες που έχουν προβλήματα στύσης.

Στην αρχή της μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Medipol της Κωνσταντινούπολης, το 70% των 184 αντρών που συμμετείχαν και είχαν μέση ηλικία 48 ετών, αντιμετώπιζε πρόβλημα στύσης. Μέχρι το τέλος της μελέτης όμως, η «βαθμολογία στυτικής λειτουργίας» τους αυξήθηκε από 14,3 στα 30 (λιγότερο από το 50%) σε 21,3 (πάνω από 75%), σύμφωνα με την παγκοσμίως αποδεκτή κλίμακα της στυτικής λειτουργίας.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν απέχουν πολύ από το ποσοστό επιτυχίας που διεκδικεί το βιάγκρα και κυμαίνεται μεταξύ 48% και 81%.

Η πρωτοποριακή μελέτη είναι η πρώτη που αξιολογεί τον τρόπο με τον οποίο η θεραπεία για τα αραιά αιμοπετάλια στο αίμα μπορεί να επηρεάσει τη στυτική δυσλειτουργία, παρά τις προηγούμενες μελέτες που συνδέουν τα προβλήματα της διέγερσης με τον υψηλό όγκο των αιμοπεταλίων.

Ο επικεφαλής συγγραφέας Dr. Zeki Bayraktar, από το Πανεπιστήμιο Medipol της Κωνσταντινούπολης, εξήγησε ότι ορισμένοι άντρες έχουν μεγαλύτερο όγκο αιμοπεταλίων από άλλους.

Αυτά τα μεγαλύτερα αιμοπετάλια, εξηγεί ότι παράγουν περισσότερο θρομβοξάνιο, το οποίο είναι γνωστό ότι είναι «ο πιο ισχυρός» αναστολέας στην κυκλοφορία.

Πώς πραγματοποιήθηκε η μελέτη

Στη μελέτη συμμετείχαν 184 άντρες. Οι 120 άντρες έλαβαν ασπιρίνη από τους ερευνητές, ενώ οι άλλοι 64 άντρες έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν σε δύο ερωτήσεις:

«Θα μπορούσατε να εισάγετε το πέος σας στον κόλπο της συντρόφου σας;» και «η στύση σας κράτησε τόση ώρα ώστε να υπάρξει μία επιτυχής σεξουαλική επαφή

Σύμφωνα με τους ερευνητές, όλοι οι συμμετέχοντες, στην αρχή, της μελέτης είχαν παρόμοιες απαντήσεις.

Το 50% της ομάδας που έλαβε εικονικό φάρμακο δήλωσε «ναι» στην πρώτη ερώτηση, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών που έλαβαν ασπιρίνη ήταν 51,3%.

Εντωμεταξύ, λιγότερο από το ένα τρίτο κάθε ομάδας (31,6% και 31,2% αντίστοιχα) δήλωσε «ναι» στο δεύτερο ερώτημα.

Μέχρι το τέλος της μελέτης, οι απαντήσεις τους, όμως, ήταν πολύ διαφορετικές.

Μετά από έξι εβδομάδες από τη λήψη ημερήσιας ασπιρίνης, το 88,3% των αντρών απάντησε «ναι» στην πρώτη ερώτηση και το 78,3% απάντησε «ναι» στη δεύτερη.

Αντίθετα η ομάδα του εικονικού φαρμάκου, παρ’ όλο που παρουσίασε περισσότερες στύσεις κατά τη διάρκεια της μελέτης, δεν ήταν στατιστικά σημαντική, σύμφωνα με τους συγγραφείς (με το 59,3% να απαντά «ναι» στην πρώτη ερώτηση και το 43,5% να απαντά «ναι» στη δεύτερη, στο τέλος της μελέτης).

αφήστε ένα σχόλιο


× επτά = 7