“ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΥΧΟ”

Πότε έλεγες την αλήθεια κ. Τζούβελη, τότε που ήσουν Αντιδήμαρχος και έσταζε μέλι η γλώσσα σου για τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, ή σήμερα που βλέποντας ότι δεν υπάρχει γυρισμός, βγαίνεις με ένα επαίσχυντο κείμενο και πετάς τόνους λάσπης?

Που πήγανε τα θερμά λόγια που είχε ο κ. Τζούβελης,  για τον Δήμαρχο, που σήμερα ω του θαύματος 4 χρόνια μετά, ανακάλυψε την δηθεν ασυδοσία την παρανομία και τα σκάνδαλα? Είναι αλήθεια κ. Τζούβελη ότι μέχρι να σε βγάλει από Αντιδήμαρχο καθαριότη τας τον λιβάνιζες ότι ήταν ο καλύτερος Δήμαρχος, τι μεσολάβησε και τώρα βγήκες στον πόλεμο?

4 χρόνια “Ποιείς την νήσσαν”… και έρχεσαι σήμερα με  μια καταδρομική ανακοίνωση Ανεξαρτητοποίησης να μας πεις όλα αυτά τα αηδιαστικά για να κάνεις τη «δουλειά» σου.

Μα καλά 4 χρόνια γιατί δεν τα έλεγες, μήπως την έκανες γαργάρα με σκοπό να αναλάβεις και πάλι καθήκοντα Αντιδημάρχου, πιστεύοντας ότι η σημερινή Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Άννυ Καυκά δεν θα αντέξει και θα έπεφτε μέσα στο λάκκο που της έσκαβες?

Μήπως κ. Τζούβελη έχει ράμματα για τη γούνα σου ο  Γιώργος Παπανικολάου και έφθασε στο σημείο να μην θέλει την επιστροφή σου στην παράταξη, διαφορετικά πες μας τι μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα και  έκανες μόκο?

Πόσο σε τιμά κ. Τζούβελη, όταν για να υποσκάψεις και να σπιλώσεις τον Δήμαρχο της Γλυφάδας έγινες κολλητός του τοκογλύφου και του Γιάχου τους οποίους εξύβριζες με τα χειρότερα λόγια σε εμένα όταν σε επισκέφτηκα στο γραφείο σου?

Αν πράγματι τιμάς τα παντελόνια που φοράς,  πες δημόσια τι μου έλεγες, κι αν μπορείς διέψευσε με. Τα θυμάσαι, έτσι τιμάς τα παντελόνια σου Γιάννη?

Εσύ δεν είσαι που εν μια νυχτί κατέβασες την ταμπέλα του κόμματος με το οποίο εκλέγεσαι όλα αυτά τα χρόνια καθώς και την φωτο του προέδρου Κυρ. Μητσοτάκη για να αφήσεις άστεγη τη ΔΗΜ.ΤΟ Γλυφάδας, λες και ήταν  μαγαζάκι σου?  Τόσο παντελονάτος τελικά είσαι?  Εσύ δεν είσαι που άνοιξες εκ νέου το μαγαζάκι δίνοντας την επωνυμία «Γλυφάδα η πόλη μας, Σύλλογος φίλων Γλυφάδας» με σκοπό την αλίευση ψηφοφόρων?

Βαρύ, αυστηρό και δύσκολο ρούχο τα παντελόνια κ. Γιάννη, εύκολα τα φοράς δύσκολα όμως τα τιμάς. Υπάρχουν και αυτοί που τα φορούν μόνο γιατί κρυώνουν, έτσι η αισχύνη τους δεν παύει να φαίνεται και κάτω από αυτά.  Δεν έχουν το δικαίωμα να μιλούν για παντελόνια ανθρωπάκια  που έταζαν δεκάδες προσλήψεις παίζοντας κυριολεκτικά με τον ανθρώπινο πόνο?

Κι αυτή η Φωτο που μοίρασες για τα τοπικά ΜΜΕ έχοντας φωτο του προέδρου της παράταξης Κυριάκου Μητσοτάκη και των άλλων προέδρων καλύτερα να την κατεβάσεις, βέβαια πάνω σε αυτές κοιτάς να χτίσεις το επαίσχυντο οικοδόμημα της μετέπειτα πορείας σου. Κρίμα, όταν δεν υπάρχουν δίδυμοι αρσενικοί αδένες στον καβάλο,  όσο κι αν κάποιος επικαλείται τα παντελόνια του, το μόνο που κατορθώνει είναι να δείχνει το ακριβώς αντίθετο.

Πες την αλήθεια ότι κατεβαίνεις αντάρτης, κι απέναντι στη μεγάλη παράταξη της Ν.Δημοκρατίας,  ώστε να καταλάβει ο κόσμος ποια συμφέροντα εξυπηρετείς.

Να σε χαιρόμαστε βρε Γιάννη. Μας επιβεβαίωσες για μια ακόμη φορά πόσο δύσκολο και περίεργο ρούχο είναι τα παντελόνια.

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


4 × επτά =