ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ: ΤΑ «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ – ΒΙΝΤΕΟ

«Πολύ σας χτυπάνε σε αυτή την Επιτροπή και δεν μου αρέσει. Διάβασα εξονυχιστικά το νομοσχέδιό σας και πουθενά δεν είδα να περικόπτετε τη 13η σύνταξη.Συγχαρητήρια. Προφανώς γιατί δεν τη δώσατε καθόλου» είπε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε ότι ο κύριος Πετρόπουλος ήταν δικηγόρος της ΕΣΗΕΑ; Άμα δεν ήταν τώρα υπουργός, θα υπερασπιζόταν το αγγελιόσημο. Μπορεί η ΕΣΗΕΑ αύριο να έστελνε τον κύριο Πετρόπουλο για να μας μιλήσει για το αγγελιόσημο. Καλά, δεν ντρέπεστε; Δεν παραιτήστε; Τσίπα δεν έχετε; Μία ολόκληρη ζωή λέγατε τα ανάποδα για να έρθετε εδώ και να κάνετε τα ανάποδα για να κρατήσετε μία υπουργική καρέκλα; Τόσο σας αρέσει να είστε υπουργός;».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Άδωνι Γεωργιάδη «άναψαν» τα αίματα όταν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι βρίσκεται στη Βουλή από το πρώτο μνημόνιο. Η φράση του προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι του είπαν ότι τα ψήφισε όλα, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Ναι. Εγώ δεν είμαι σαν και εσάς να πουλάω αντιμνημόνιο για να πάρω καρέκλα. Ποιος είσαι εσύ; Ούτε η μάνα σου δεν σε ήξερε».

 

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα × 4 =