ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΡΙΣΗ: ΤΖΟΥΒΕΛΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ?

Γιάννη Τζούβελη, Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος και εσύ είσαι ένας από αυτούς.

Πες μας βρε Γιάννη, τι μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα και βγήκες με μια μακροσκελή ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης να συκοφαντείς τον καλύτερο δήμαρχο που πέρασε ποτέ από την Γλυφάδα? ΄

Θυμάσαι Γιάννη που έλεγα ότι υποσκάπτεις το Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και έκοβες φλέβες υποστηρίζοντας το αντίθετο?

4 χρόνια γιατί την έκανες γαργάρα φίλε Γιάννη, είχε να κάνει μήπως με την καρέκλα, με τα φράγκα,  δεν θέλω να το πιστέψω γιατί εξ όσων μας λες παραμένεις πιστός στις αρχές και τις αξίες σου και προπάντων λογοτιμήτης.

Έτσι είναι οι παντελόνατοι και οι λογοτιμήτηδες, φίλε Γιάννη?

Αυτά τα ντουμπλ φας δείχνουν άνθρωπο που σέβεται και εκτιμά τα παντελόνια του?

Βρε Γιάννη μας λες ότι η προσωπική σου αξιοπρέπεια και η ηθική σου υπόσταση δεν σου επιτρέπει να στηρίζεις τον δήμαρχο. Τι είπες τώρα! Βαριά κουβέντα που προφανώς και δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα της αρκεί να  σου θυμίσω την περιβόητη «Αγορά του Αιώνα» που έγινε επί αείμνηστου Γιάννη Θεοδωρόπουλου και είχε βουίξει η Ελλάδα. Επικαλούμαι την μαρτυρία των δημοτικών συμβούλων  Δημήτρη Τσαμπίρα και Δημήτρη Τσακίρη που ζητούσαν απεγνωσμένα να λάμψει η αλήθεια. Έτσι Γιάννη, γιατί όταν λασπώνουμε τους άλλους θα πρέπει να είμαστε οι ίδιοι κρυστάλλινοι.

Δες Γιάννη τι έλεγες κι ας κρίνουν οι αναγνώστες και οι πολίτες το πόσο λογοτιμήτης και παντελονάτος είσαι και να θυμάσαι πάντα ότι στις «δύσκολες» εγώ ήμουν αυτός που σε «καθάριζε».

Τζούβελης – Δ.Σ. και Πρόεδρος της Τοπικής της Ν.Δ.: Ανυπόστατες οι φήμες περί σύγκρουσης με τον Δήμαρχο

018 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, 17:31

Από τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Τοπικής Οργάνωσης, το 2016.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Γιάννης Τζούβελης, πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα και δημοτικός σύμβουλος με τη διοίκηση του Γιώργου Παπανικολάου, επιχειρεί να διαψεύσει τις φήμες περί σύγκρουσης  και διάστασης απόψεων με τον Δήμαρχο και εν όψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. στις 13 Μαϊου δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο παιχνίδι της τεχνητής έντασης και αντιπαράθεσης που επιχειρούν κάποιοι να δημιουργήσουν.

Τζούβελης: Δημοσιεύματα δημιουργούν διχασμό στην παράταξη

“Ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και τα μέλη του συμβουλίου θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές προς όλους, ότι καταδικάζουμε δημόσια τις ανυπόστατες φήμες και διαρροές προς τον Τύπο που δημιουργούν τεχνητά ένα σκηνικό πολεμικής σύγκρουσης ανάμεσα σε μένα και στον Δήμαρχο Γλυφάδας. Παρακαλώ και προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου φέρει μια επίσημη ανακοίνωση, μια επίσημη δήλωση μου που να έχω κάνει σε δημοσιογράφο ή και Μ.Μ.Ε.

Να υπενθυμίσω σε όλους ότι είμαι Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ.Ν.Δ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και ο Πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης η «Γλυφάδα μας» του Γιώργου Παπανικολάου. Γνωρίζουν όλοι την πορεία μου, την προσφορά μου, το έργο μου. Σε όλες τις εκδηλώσεις της τοπικής μας , ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου μας τίμησε με την παρουσία του και εμείς τον τιμήσαμε, τον σεβαστήκαμε έμπρακτα.

Διαβάζοντας κάποια δημοσιεύματα, έχω να πω ότι δημιουργούν διχασμό στην παράταξη και αυτό αφορά την τοπική , αλλά και τον δήμο. Εσείς ακούτε τις σειρήνες που σας λένε όλα καλά. Εμένα, όμως με παίρνουν τηλέφωνα στελέχη και μου λένε Γιάννη, μας προκαλεί λύπη η εικόνα αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Η ζημιά που γίνεται στην παράταξη είναι ανυπολόγιστη. Δεν το λέω για το πρόσωπό μου, γιατί εγώ δεν είμαι χθεσινός στην Γλυφάδα, γνωρίζουν ποιος είμαι, αφού συμμετέχω στα κοινά, πολλά χρόνια.

Στις εκλογές αυτές είμαι Υποψήφιος για την Προεδρία της τοπικής και συνυποψήφιος μου είναι ο Κ. Παπάζογλου Νίκος. Προκαλεί δυσαρέσκεια, να διαβάζεις δημοσιεύματα που προσπαθούν να ταυτίσουν τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και το πετυχημένο έργο μιας δημοτικής παράταξης στο σύνολο της, με το πρόσωπο του Νίκου Παπάζογλου. Να υπενθυμίσω σε κάποιους, ότι είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα και το καθένα κρίνεται για τον πολιτικό λόγο του και το έργο του.

Δεν μπορώ να δεχτώ την απαξίωση που επιχειρείται στο επιτελείο μου, όταν πριν από λίγο καιρό αναγνώριζαν και παρευρίσκονταν στις εκδηλώσεις της τοπικής μας. Υπάρχουν οι φωτογραφίες που το αποτυπώνουν και οι δηλώσεις , δημόσια.

Επέλεξα με το Δελτίο Τύπου,  με τον πιο επίσημο τρόπο να καταστήσω σαφές ότι όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας τα μέλη μας, τις φίλες και τους φίλους.

Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν, γιατί εγώ έχω να αναδείξω το έργο μου. Δεν έχω κανένα λόγο να μπω στο παιχνίδι τεχνητής έντασης και διάψευσης ψευδών φημών κλπ. Δεν θα δώσω αξία στους συκοφάντες μου.

Ζητώ από όλους την ανάλογη σοβαρότητα, υπευθυνότητα για την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών. Εγώ έχω αρχές και αξίες και σκοπεύω να διαφυλάξω την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας στο ακέραιο.

Με εκτίμηση ,

Ιωάννης Τζούβελης

Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ.Ν.Δ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 × = δεκαπέντε