ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ “Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ”

Είπε πως το «μεγαλύτερο» κακό που έκανε o πρωθυπουργός, ήταν ότι δέχθηκε τους ΑΝΕΛ στην πρώτη αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση στην ιστορία
Για τον Αλέξη Τσιπρα και την πολιτική του μεταστροφή μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις υποστήριξε πως το «μεγαλύτερο» κακό που έκανε o πρωθυπουργός, ήταν ότι δέχθηκε τους ΑΝΕΛ στην πρώτη αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση στην ιστορία.Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή,  πρώτα απ’ όλα «ο Τσίπρας είναι όμηρος του Τσίπρα».

«Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ομηρία στις οποίες μπορεί να εμπλέκεται», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα fm» και πρόσθεσε  ότι «όλο το ιδεολόγημα Τσίπρας, έτσι όπως φτιάχτηκε και έτσι όπως μεταλλάχθηκε, γιατί δεν ήταν ίδιο».

Σύμφωνα με τον κ. Τατσόπουλο, το 2012 ο Τσίπρας είναι ένας τύπος, ο οποίος, ενώ έχει μεγάλη πολιτική πείρα ήδη, είναι 37 χρονών τότε, αλλά έχει μία πείρα light.

«Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, η πείρα του δεν τον έχει φέρει μπροστά σε σκληρά διλήμματα, του “χουν έρθει βολικά τα πράγματα. Οπότε είναι χαλαρός, είναι χαριτωμένος, είναι συμπαθητικός, δεν ξέρεις κανέναν που να τον συναντάει και να μην τον συμπαθεί, έρχεται σε αντίθεση με το αριστερό στερεότυπο του μουρτζούφλη, γκρινιάρη, ιδεοληπτικού», λέει, αποκαλύπτοντας πως έναν τέτοιο Τσίπρα συνάντησε.

Ωστόσο, όπως σημειώνει, ο πρωθυπουργός έχει αλλάξει πολύ.

«Αυτό όμως που βλέπω είναι ότι αυτό που πιστεύαμε όλοι οι εχέφρονες ας πούμε -και τον καιρό που ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά- ότι σιγά-σιγά αυτή η αλλαγή θα τον οδηγήσει σε κάποιας μορφή πραγματισμό. Αυτό τον οδήγησε στην πράξη σε αντίθεση, έγινε Δόκτωρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ με τον ιδεοληπτικό Τσίπρα», είπε, αναφέροντας πως ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το λαϊκιστικό.

Όμως, κατά τον Πέτρο Τατσόπουλο, «το τεράστιο κακό, το μεγάλο κακό» που έκανε ο Τσίπρας, είναι ότι, με το να δεχθεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αποπολιτικοποίησε την ίδια την ουσία της πολιτικής.

«Δηλαδή, όταν σου λέει ότι παγκοσμίως εμείς θα έχουμε την πρωτοτυπία να έχουμε την πρώτη αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση και να μην τρέχει βύσσινο, ρε παιδία μου, να το δεχόμαστε», υποστηρίζει.

αφήστε ένα σχόλιο


5 + εννέα =