ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΥΤΕ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΓΚΕΙ ΕΙΜΑΙ..

O Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και απάντησε στο ερώτημα του παρουσιαστή για το κόλλημα του με τα… social media!

“Δεν έχει σημασία αν θα μπεις ή όχι, σημασία έχει αν θα σε στοχοποιήσουν. Εσένα σε έχουν στοχοποιήσει; Πολλές φορές. Σε έχουν ξεσκίσει; Πολλές φορές. Άμα τα κλείσεις εσύ, αλλάζει αυτό; Καταπραΰνει τίποτα; Σταματάνε; Εγώ άμα googlαρω το όνομά σου, κατεβαίνουνε 200 site εναντίον σου.”, είπε ο Τασόπουλος.

«Όπως έκανες την άλλη φορά που λες «με λένε αδελφή οι χρυσαυγίτες» και έπαθες σοκ. Είναι δυνατόν εσύ ο Πέτρος Τατσόπουλος να φρικάρεις που σε λένε έτσι;» συνέχισε κριτικάροντας ο παρουσιαστής.

«Δεν φρίκαρα που με είπαν έτσι οι χρυσαυγίτες. Χέστηκα με τους χρυσαυγίτες. Φυσικά βγήκα ομοφοβικός. Αλλά γιατί έγινε αυτό το πράγμα; Γιατί με βγάλαν εμένα γκέι; Γιατί είχαν πρεμούρα. Για να δικαιολογήσουν ότι είπα τον Κολοκοτρώνη γκέι. Κι εγώ για να αποδείξω ότι ποτέ δεν είπα τον Κολοκοτρώνη γκέι, έπρεπε να αποδείξω σε ποιους; Από εδώ αρχίζει η μαλακία η δικιά μου, ότι δεν ήμουν γκέι. Λες και με την μισή Αθήνα αποδεικνυόταν. Γιατί δεν θα μπορούσα να είχα πάει με την μισή Αθήνα και να είμαι γκέι; Μαλακία δεν ήταν; Κι αυτή την μαλακία για την μισή Αθήνα που είπα, την είχαν πει μερικές εκατοντάδες πριν από εμένα; Ξαφνικά ήμουν ο πρώτος Έλληνας που είπα αυτή τη μαλακία» είπε κάνοντας την αυτοκριτική του ο Πέτρος Τατσόπουλος ενώ στη συνέχεια στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν είναι Σπαλιάρας ή γκέι, ο συγγραφέας απάντησε:

«Ούτε Σπαλιάρας είμαι, ούτε γκέι είμαι. Είμαι ετεροφυλόφιλος με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσα να είμαι ομοφυλόφιλος. Έτυχε να είμαι ετεροφυλόφιλος. Για Σπαλιάρα δεν έχω τον σωματότυπο, μου ρίχνει και τρεισίμησι κεφάλια.»

 

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 1