“Τάχωσε” στον Τσίπρα ο Γεωργιάδης: Κάνει μαγκιές γιατί είναι Αξιωματική Aντιπολίτευση

Στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο αναφέρθηκε, ασκώντας κριτική, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ 99.5

Ειδικότερα, αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε: «…Είδα μια συνέντευξη του κ. Τσίπρα από πέρυσι τον Οκτώβρη και έλεγε ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι – γιατί είναι μεγάλος επαναστάτης – και θα το δώσει στο ΚΕΘΕΑ. Έκανα λοιπόν πριν από ενάμιση μήνα μια ταυτόχρονη ερώτηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος για το αν πλήρωσε το χαράτσι, και στο υπουργείο Υγείας για το αν το κατέθεσε στο ΚΕΘΕΑ.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος πήγε να τον προστατέψει και μου έστειλε μια ασαφή απάντηση. Την ημέρα που ανακοινώθηκε η απάντηση, προ εικοσαημέρου, ο κ. Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση είπε πως βεβαίως ο κ. Τσίπρας δεν πλήρωσε το χαράτσι κι έδωσε τα λεφτά εκεί που είχε πει. Η απάντηση του υπουργείου Υγείας που μου ήρθε χθες αναφέρει ότι δεν υπάρχει κατάθεση στο όνομα του κ. Τσίπρα, αλλά υπάρχουν πολλές ανώνυμες δωρεές. Όταν κάποιος λέει δημοσίως πως θα δώσει το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ, δεν τον πιάνει ξαφνικά η σεμνότητα να πάει να τα δώσει ανώνυμα.

Αφού υποτίθεται πως το κάνει για λόγους συμβολισμού. Ο κ. Τσίπρας τα παντελόνιασε τα λεφτά. Επειδή είναι Τσίπρας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σου λέει “σιγά μη μου κόψουν και το ρεύμα”, πηγαίνει και κάνει μαγκιές. Ο πολιτικός δεν μπορεί να λέει ανώνυμα πράγματα. Αυτό ότι ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας θεωρεί τον εαυτό του πιο έξυπνο από τους άλλους Έλληνες κι επειδή είναι αυτός που είναι και δεν θα του κόψουν το ρεύμα παντελονιάζει τα λεφτά κι ο άλλος που είναι φτωχός και δεν έχει να πληρώσει του μένει χωρίς ρεύμα, δεν το δέχομαι. Αυτό είναι αίσχος. Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους αν τα έφαγε τα λεφτά ο κ. Τσίπρας, να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε».

Σε ότι αφορά τον κ. Καμμένο , ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «…Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια! Δεν υπάρχει δεύτερος! Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική! Το ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής.

Έβγαζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψεύτη, όλοι οι άλλοι τον καταλαβαίναμε ότι λέει ψέματα – πλην αυτών που τον ψηφίσανε δυστυχώς – και τώρα βγαίνουν οι δικοί του και αποκαλύπτουν πως ο ίδιος είχε δώσει το χαρτί. Το ακόμα χειρότερο, βέβαια, είναι η εμπλοκή Βουλγαράκη.

Ο Καμμένος, που μέχρι πριν από μια εβδομάδα μάς έκανε μαθήματα ηθικής με το δάχτυλο στη Βουλή. Έστω κι έτσι, ελπίζω οι ψηφοφόροι του, που είναι άνθρωποι καλών προθέσεων, αγνοί Έλληνες που ήθελαν να αντιδράσουν στην πίεση που δέχτηκε η χώρα, να κατάλαβαν το λάθος τους».

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + 8 =