ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤ. ΔΙΒΑΡΗ ΓΙΑ ΠΟΤΑΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Με έκπληξη, η οποία μας προξένησε ντροπή, διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου με Αρ. Πρωτ. 1195, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Γλυφάδας, για την συνεργασία του Δήμου με τον Όμιλο Παπαθεoχάρη και αφορά τους ενδεείς και ευπαθείς ομάδες.

Η είδηση αφορά, δωρεάν διασκέδαση σε νυχτερινά μαγαζιά.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια προεκλογικής χειραγώγησης ως γελοία, ανακόλουθη με κάθε αίσθηση ήθους η οποία πρέπει να διέπει ένα δημόσιο φορέα. Η σοβαρότητα του φαινομένου των ανέργων, των ανασφάλιστων και των διαρκώς αυξανόμενων ενδεών, λόγω των οικονομικών συνθηκών της χώρας, δεν μπορεί να αποτελεί προεκλογικό τερτίπι στα χέρια οποιωνδήποτε ανεκδιήγητων.

Η συνδιοίκηση ΛΑΝΔΡΑΚΗ- ΚΟΚΚΟΡΗ , οδηγεί μια βαλλόμενη και κοινωνικά ευαίσθητη ομάδα στον εξευτελισμό.

ΝΤΡΟΠΗ.

Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια τέτοια, που στερείται σοβαρότητας. Δεν ιεραρχούνται οι πραγματικές ανάγκες του κόσμου και αποτελεί μια ακόμη φορά είδηση για γελοιοποίηση της Γλυφάδας στο πανελλήνιο. Τέτοιου είδους προεκλογική συμπεριφορά είναι αρρωστημένη, την καταγγέλλουμε και διαμαρτυρόμαστε για αυτήν εντόνως.

Κύριε Κόκκορη, εξακολουθείτε να υπηρετείτε τον θεσμό του Δημάρχου της Γλυφάδας .δεν έχετε κανένα δικαίωμα, τόσο εσείς, όσο και η κουστωδία σας να συμπεριφέρεστε ως περιοδεύων θίασος, ο οποίος κάνει τα πάντα να μαζέψει τον κόσμο στην απογευματινή του παράσταση.

Κατανοούμε τόσο τον πολιτικό σας φόβο, όσο και την ανάγκη σας να ψηφοθηρήσετε με κάθε τρόπο. Όμως, δεν σας επιτρέπουμε να χρησιμοποιείτε για τον σκοπό σας τον Δήμο Γλυφάδας. Μπορείτε κάλλιστα, τέτοιου είδους ενέργειες να τις κάνετε , κάτω από την σκέπη της παράταξης σας και όποιος θέλει να τις ακολουθήσει.

Σας καλούμε δημοσίως να μας διευκρινίσετε τις πηγές των εσόδων για τα έξοδα μεταφοράς και τα έξοδα συμμετοχής.

Αν επικαλεστείτε δωρεά, σας θυμίζουμε δε, ότι έχετε δηλώσει κατά επανάληψη αδυναμία να μεταφέρετε μαθητές, σε αιτήσεις συλλόγων γονέων και καλό θα ήταν οι δωροθέτες σας, να χρησιμοποιηθούν για αυτό τον σκοπό, που είναι ουσιαστικότερος για τον Δήμο Γλυφάδας και τους δημότες του.

Παρακολουθούμε στενά το θέμα, το οποίο θεωρούμε ως μείζονος σημασίας και προσβολή της νοημοσύνης μας

Ο Δήμος Γλυφάδας, δεν είναι δικός σας, είναι όλων μας.

Σας παρουσιάζουμε και το Δελτίο Τύπου του Δήμου Γλυφάδας και βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

     ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Γλυφάδα,10 Ιανουαρίου 2014

Αρ. Πρωτ:  1195

Προς: M.M.E.

Δωρεάν ψυχαγωγία για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και τα άτομα τρίτης ηλικίας

Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Όμιλο Παπαθεοχάρη προσφέρουν στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο και έχουν εγγραφεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου καθώς και στα άτομα της τρίτης ηλικίας μέλη των Κ.Α.Π.Η δωρεάν είσοδο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO, (εμφανίζονται οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη,  Ελευθερία Αρβανιτάκη) και PANTHEON THEATER πρώην ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ (εμφανίζονται  οι  Αντώνης Ρέμος, Αννα Βίσσυ).

Για τη μεταφορά τους στους παραπάνω χώρους ο Δήμος Γλυφάδας θα διαθέσει λεωφορεία τα οποία θα αναχωρούν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μυστρά 1 και Επιδαύρου 2 Άνω Γλυφάδα.

Ο Δήμος Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Παπαθεοχάρη για τη δυνατότητα ψυχαγωγίας και απόδρασης από τα προβλήματα της καθημερινότητας που παρέχει σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αλλά και στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


2 × = οκτώ