ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΕΝΟΣ “ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ”.

Ένα ακόμη Αριστοφανικό ρεσιτάλ. Μια ακόμη απόδειξη με πρωταγωνιστή πάντα τον Γιαννακόπουλο τον καιρό που  μέσα από τις γνωστές τακτικές και τεχνάσματα ήθελε να κλείσει το στόμα  συνάδελφου. Τα ίδια και τα ίδια. Ίδια κι απαράλλακτη τακτική, μόλις ένοιωθε στριμωγμένος υποδυόταν τον θιγόμενο και  κατέφευγε στην δικαιοσύνη με πρόσχημα πάντα την  συκοφαντική δυσφήμηση.

Είναι να απορεί κανείς με κάποιους που έχουν το θράσος να παριστάνουν τα θύματα, ενώ έχουν κατά εξευτελίσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια εκατοντάδων ανθρώπων, οικογενειών, ακόμα και μικρών παιδιών και που ζουν, αναπνέουν μόνον για το πώς θα διασύρουν και θα διαπομπεύσουν τον στόχο που έχουν επιλέξει.

Δείτε το .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚΔΟΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Προς:

1) Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας Αττικής, (Διευθυντή).

2) Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ., (οδός Καλλιρρόης και Περραβού αρ. 20 Αθήνα).

3) Δήμο Γλυφάδας Αττικής, (Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Η. Κόκκορη και Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Σάκκου Φωτεινή – Αννα).

4) E.Σ.Η.Ε.Α. (Ακαδημίας αρ. 20 Αθήνα).

5) Ενωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου. (Βαλαωρίτου αρ. 9 Αθήνα).

6) Ενωση Δημοσιογράφων ιδιωτικού Περιοδικού Τύπου (Β. Σοφίας αρ. 25 Αθήνα).

Προς γνώση και για τα νόμιμα:

α) Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

β) Υπουργό Οικονομικών &

γ) Υπουργό Εσωτερικών (ως προς τυχόν παραλήψεις που αφορούν τους 3ους εξ υμών).

Α Ι Τ Η Σ Η

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ. 15, 165 61, τηλ./fax: 210 96…….5.

Ενόψει και των αντίστοιχων  ποινικών δικογραφιών του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών,

Ενόψει και των αντίστοιχων ΑΒΜ: ΑΦ-12/825 & ΙΒ-12/6258 ποινικών δικογραφιών του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με μηνυόμενο και μηνυτή αντίστοιχα, τον αντίδικό μου ……… ….. κατά δήλωσή του: …………….. εκδότης – δημοσιογράφος της έντυπης εφημερίδας……… η οποία εκδίδεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, (εμπεριέχουσα και πληθώρα καταχωρημένες διαφημίσεις), ο οποίος στις αντίστοιχες ημεροχρονολογίες 26-03-2012 και μήνα Απρίλιο 2012, στις αντίστοιχες εφημερίδες του (ηλεκτρονική καθημερινή έκδοση, με τον τίτλο «………………» και έντυπη, «…………..»), εν γνώση του έγραψε και δημοσίευσε οικτρά ψεύδη εναντίον μου ME ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΒΛΑΨΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ και υπέρ του δημάρχου Γλυφάδας Κωνσταντίνου ΚΟΚΚΟΡΗ του Ηλία χωρίς ο ίδιος να έχει ιδία αντίληψη – άποψη περί των ΄΄τάχα΄΄ περιστατικών που ψευδώς αναφέρει στα εν λόγω δημοσιεύματά του.

 

Έτσι καθαρίζουν οι ασερνικοί. 

“Αρσενικότατα”.  

Οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά ορισμένων ανθρώπων του τοπικού τύπου στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα και στους άλλους, ότι αν θέλουν να μην πέσουν σε τέτοιες περιπέτειες καλό θα είναι να το βουλώσουν,  για να μπορεί έτσι αυτός ο αξιότιμος κύριος να κάνει ανενόχλητος την δουλειά του.

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + 2 =