Συνεργασία Δήμου Γλυφάδας με ΕΟΠΥΥ για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την καταστροφή που υπέστη το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η υγειονομική μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) Γλυφάδας, ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση επίλυση της στέγασης των υπηρεσιών της με στόχο την επαναλειτουργία της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Υγείας και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Η υλικοτεχνική υποδομή της υγειονομικής μονάδας Γλυφάδας θα φυλάσσεται σε κτίρια του Δήμου μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών μετεγκατάστασή της.

Ο Δήμος Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και τους αρμόδιους φορείς για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία τους.

Προσωρινά όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, οι ασφαλισμένοι που εξυπηρετούνται από την Υγειονομική Μονάδα του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας θα εξυπηρετούνται από τις Υπηρεσίες στο κτίριο που στεγάζονται οι Διοικητικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην οδό Λ. Ποσειδώνος 45α, εκτός από τις ειδικότητες Οφθαλμολογίας και ΩΡΛ, που θα εξυπηρετούνται από τα Ιατρεία της Αργυρούπολης στην οδό Κύπρου 141.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

αφήστε ένα σχόλιο


2 × = τέσσερα