ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Σημαντικός ο διάλογος μεταξύ των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ – Η κοινωνία να ξέρει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι αποφασισμένοι, παρά τις διαφορές τους, να συμπλεύσουν για κάποιες μεγάλες μεταρρυθμίσεις στη χώρα, δηλώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη. Μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, όπως έγινε γνωστό.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχουμε έναν διάλογο, οι φιλοευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου, καθώς έχουμε πολύ δύσκολα θέματα απέναντί μας», δήλωσε προσερχόμενος ο αρχηγός της ΝΔ, ενώ αναφερόμενος προσωπικά στον Σταύρο Θεοδωράκη, είπ
«Έχω αναγνωρίσει τη συνολική σου προσπάθεια για την αποστροφή στον λαϊκισμό και την έμφαση στον ορθό λόγο, κάτι στο οποίο θέλω και εγώ να σταθώ ιδιαίτερα».

Από πλευράς του ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι «ο διάλογος είναι χρήσιμος όχι μόνο για να αισθανόμαστε εμείς καλά. Είναι για να αισθάνεται και μια ασφάλεια η κοινωνία, να ξέρει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι αποφασισμένοι, παρά τις διαφορές τους, να συμπλεύσουν για κάποιες μεγάλες μεταρρυθμίσεις για τη χώρα».

«Και αυτό – συνέχισε ο κύριος Θεοδωράκης – είναι ένα μήνυμα που πρέπει να στέλνουμε στον απογοητευμένο μας λαό που φοβάται ότι θα πηγαίνουμε από παρακμή σε παρακμή».

«Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων και θα συζητήσουμε για να δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις», τόνισε.

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + 4 =