ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με νέους μηχανικούς οι οποίοι του ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη φορολογική και ασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές οι συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με πολίτες στο χώρο εργασίας τους, σε γραφεία και καταστήματα θα συνεχιστούν στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

«Ο κ. Μητσοτάκης τους θα τους επισκεφθεί στις υπηρεσίες που εργάζονται και που επιτελούν έργο για την κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον. Θα δει από κοντά και θα αναδείξει τα αρνητικά αποτελέσματα κυβερνητικών χειρισμών σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που συνδέονται με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη», αναφέρουν πηγές της Συγγρού.

Στη συνάντηση με τους νέους μηχανικούς ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε την ανάγκη οι εισφορές να είναι σε λογικά επίπεδα για να μπορούν να τις πληρώνουν οι μηχανικοί και την ίδια στιγμή να υπάρξουν έσοδα για το κράτος, να διατηρηθεί η εγγυοδοσία από το ΤΣΜΕΔΕ.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη οι αδειοδοτήσεις να γίνονται ηλεκτρονικά, τόσο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, όσο και για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − = 3