ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.  Κουτσούμπα Δημήτρη

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα 8.12.2014, στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στον Περισσό, συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα για το Ελληνικό με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Κουτσούμπα Δημήτρη . Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των επαφών της Επιτροπής  με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να ενημερωθούν για τις σημαντικές και κρίσιμες εξελίξεις που αφορούν στην εκποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ,ειδικά μετά την ανάκληση της  της απόφασης του Ζ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου από  το ΣΤ Τμήμα και την υπογραφή του σχεδίου της σύμβασης μεταξύ της αναδόχου εταιρείας  και του ΤΑΙΠΕΔ .

Η συνάντηση αυτή αποτελεί συνέχεια των δυο προηγούμενων συναντήσεων που προηγήθηκαν με τον κ Κουβέλη Φωτη πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και τον Καμμένο Πανο πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Από την μεριά της Επιτροπής Αγώνα  παρεβρέθηκαν στην συνάντηση οι Κορτζίδης Χρήστος  Δημοτικός Σύμβουλος Ελληνικού Αργυρούπολης πρώην Δήμαρχο , Ταστάνης Τάσος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας  ,Τότσικας Πανος, και Πρασσας Δημήτρης

8 Δεκέμβρη 2014

DSC_0761 (2)

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 × = πενήντα τέσσερα