
Share the post "ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ)"
Εντοπίστηκε από την αστυνομία ένας από τους δράστες της ομάδας που επιτέθηκε σήμερα το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης των Ποντιακών Σωματείων στο Σύνταγμα, στον βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.
Παράλληλα, άρχισαν οι διαδικασίες για τη σύλληψη του δράστη και των άλλων ατόμων που ήταν στην ίδια ομάδα όταν σημειώθηκε η επίθεση στο βουλευτή.
Λίγο νωρίτερα μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, είπε: «είναι προφανές ότι προέρχονται από τον χώρο της ακροδεξιάς, ήταν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες στα επεισόδια.
Οι πληροφορίες που έχουμε μετά από την ταυτοποίηση αυτών των ανθρώπων είναι ότι ένας από αυτούς είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και εξετάζουμε για τους υπόλοιπους»
iefimerida
αφήστε ένα σχόλιο