ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΨΥΧΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ “Η ΓΛΥΦΑΔΑ” ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ!

Την ψώνισε εντελώς, κι από εμμονικός δικομανής και εισαγγελέας, τώρα και καουμπόι ο Γιαννακόπουλος με καλεί σε μονομαχία.

Όταν λέω ότι ο Γιαννακόπουλος είναι ψυχοπαθής ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι υπερβάλω. Αυτός και ο συνεργάτης του το «παιδί για τα θελήματα» και επιμένω στον χαρακτηρισμό του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, γιατί κανένας νοήμων άνθρωπος δεν έγραφε τόσα κατάπτυστα ψέματα και συκοφαντίες, επειδή μόνον τα άκουσε από τα χείλη κάποιου χωρίς ως όφειλε να τα διασταυρώσει, χωρίς καν να γνωρίζει τον άνθρωπο για τον οποίο μιλάει. Αυτοί λοιπόν οι δυο κύριοι μετά την κατάπτυστη φωτο με την γυμνή περιβολή του δημάρχου σκαρφίστηκαν να φτιάξουν ένα βιντεάκι  με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Γιαννακόπουλο σε ρόλο καουμπόι, στο οποίο βίντεο συμπεριέλαβαν και εμένα (χωρίς φυσικά την έγκριση μου) με σκοπό να με διασύρουν.

Στόχος των δυο είναι ο διασυρμός και η διαπόμπευση και όχι η σάτιρα την οποία για ευνόητους λόγους επικαλείται τώρα ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας,  άλλωστε είναι και ο μόνος  που θα μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια αποστολή αφού δεν είναι όλοι λούγκρες και δεν ξεβρακώνονται όλοι στις απαιτήσεις του σκληρού καουμπόι της Γλυφάδας που δηλώνει «αρσενικότατος» και που έτσι όπως πάει δεν αποκλείετε να τον δούμε να πρωταγωνιστεί και σε ταινία του Σειρηνάκη.

Κατά όσο λοιπόν με αφορά δεν εκφοβίζομαι από τους μασκαράδες κι από τέτοιου είδους καμποϊλίκια αφού ως γνωστόν οι απόκριες στην Γλυφάδα κρατάνε όλον τον χρόνο.

αφήστε ένα σχόλιο


− 6 = τρία