ΣΤΟΧΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Χτυπήματα  κατά  του προέδρου  του  Ολυμπιακού  Βαγγέλη Μαρινάκη ,  του προέδρου της   Ένωσης  Εφοπλιστών Θόδωρου Βενιάμη  , του προέδρου  του ΣΕΒ  Θόδωρου Φέσσα  και της  Νέας Δημοκρατίας, στις  4  Οκτωβρίου,  σχεδίαζαν οι τρομοκράτες όπως ανακοίνωσαν επισήμως προ ολίγου  ο υπουργός Δημόσιας  Τάξης Βασίλης Κικίλιας  και  ο αρχηγός  της ΕΛΑΣ Δ. Τσακνάκης.

Σύμφωνα με τις αναφορές τους,  εντοπίστηκε  άτομο ηλικίας  25-30 ετών την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει  στη  «γιάφκα» του Βύρωνα και στην κατοχή του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, σχεδιαγράμματα  διαφυγής ενώ στο ενοικιαστήριο συμβόλαιο του ακινήτου  – γιάφκα εντοπίστηκε αποτύπωμα του τρομοκράτη  Νίκου Μαζιώτη.

Για τον συλληφθέντα, τόνισε ότι είχε στην κατοχή του σχέδια για τις δραστηριότητες του Βαγγέλη Μαρινάκη και Θόδωρου Φέσσα, τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πρόεδρος της οποίας είναι ο Θόδωρος Βενιάμης, αναφορές στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και αποκόμματα εφημερίδων από συγκεκριμένα γεγονότα.

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου θα γινόταν πρόβα τζενεράλε ενώ το Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα γινόταν το χτύπημα με παγιδευμένα ποδήλατα και εκρηκτική ύλη. 

Αναλυτικά ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε:

“Είχα επισημάνει ότι απαιτείται επαγρύπνηση και σοβαρότητα μετά τη σύλληψη Μαζιώτη. Οι έρευνες διεξάγονταν υπό πλήρη μυστικότητα και είχε ενημέρωση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Συνελήφθη 30χρονος που έμπαινε σε γκαράζ στο οποίο βρέθηκαν και αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη.

Σε ιδιόχειρες σημειώσεις του υπήρχαν αναλυτικές αναφορές για τον Ευάγγελο Μαρινάκη, Θεόδωρο Φλέσσα και τηλέφωνα της Ένωσης των Ελλήνων Εφοπλιστών.

Υπήρχε συγκεκριμένη αναφορά στις 3 Οκτωβρίου για πρόβα και στις 4 Οκτωβρίου για το χτύπημα”

parapolitika

αφήστε ένα σχόλιο


τρία − 3 =