ΣΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

Δηλώσεις του κ. Σωτήρη Βοργιά

Μετά την ανάρτηση του Η. Ζ  (Νotia Press ) ότι δικάστηκα τελεσίδικα, κατ αρχάς θα πρέπει να τον ευχαριστήσω για την ενημέρωση και να τον ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου ότι ουδέποτε εκλήθην να παραστώ σε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης από τον κ Τάκη.

Την γνωστή υπόθεση με τον κ. Τάκη είχε αναλάβει ο κ. Θωμαΐδης στον οποίο είχαν γίνει οι δηλώσεις μου και ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι αυτή η υπόθεση έκλεισε κι αυτό μάλιστα παρουσία τρίτων.

Όσον αφορά τον κ. Η Ζ θα πρέπει να πω ότι η αχαριστία του δεν περιγράφεται γι αυτό θα πρέπει να του θυμίσω  ότι  αν δεν ήμουν εγώ να βάλω  τρεις φορές  τ ο χέρι στην τσέπη θα είχε οδηγηθεί  και πάλι στο Ναύπλιο  γνωρίζει πολύ καλά τι εννοώ και επειδή η μνήμη του είναι κοντή  και νομίζει ότι όλους μπορεί να τους ταπεινώνει και να τους ξευτιλίζει θα πρέπει να του θυμίσω ότι έτρεχα μέχρι της 6 η ώρα το απόγευμα στην  Τράπεζα Πειραιώς για να μην πάρει το δρόμο για το Ναύπλιο.

Και επειδή είναι πολύ αχάριστος  και έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της αντοχής μου θα του έλεγα δημόσια ότι καλά θα κάνει να μου επιστρέψει τα δανεικά που  έχει πάρει και αναγκάζομαι να αναφερθώ σε αυτά μετά την χυδαία ανάρτηση του. Να τον πληροφορήσω  επίσης ότι είμαι ενήμερος των ανωνύμων καταγγελιών  στην περιφέρεια και στο κόμμα και όσοι ευαγγελίζονται ότι φοράνε παντελόνια καλά θα κάνουν να τα στέλνουν επώνυμα και επειδή όπως είπα επιμένει στους άνανδρους χαρακτηρισμούς και στην εξευτελιστική τακτική του προς το παρόν λόγω των αρχών και του χαρακτήρα μου αποφεύγω να αναφερθώ στην  τελευταία οικογενειακή του περιπέτεια,  θα σταθώ μόνο και θα πω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε  για σχοινί.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα με τα υπονοούμενα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στο Blog του θα πρέπει να του πω ότι η υπομονή μου  έχει και όρια και για την όποια σε βάρος μου πλέον  συκοφαντία, θα κληθεί να δώσει λόγο στη δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ για την καταχώρηση και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι  αυτήν μου την επιστολή θα την στείλω και στον κ. Η. Ζ (Notia press),  γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα την δημοσιεύσει.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία − 3 =