ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Στον Σκαραμαγκά από τον Άγιο Κοσμά, με έξοδα του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ., αναμένεται να μετεγκατασταθεί η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αυτό γνωστοποίησε σήμερα προς τον διοικητή της Μ.Υ.Α., ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Μπαντιά, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μονάδας και συναντήθηκε με τα επίλεκτα στελέχη της.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης απόδωσε εύφημο μνεία στα στελέχη της Μ.Υ.Α., για την ουσιαστική και καταλυτική συνδρομή τους, κατά την επιχείρηση για τον εντοπισμό των σεσημασμένων κακοποιών, οι οποίοι είχαν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων.

«Θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού για την επιτυχία σας. Οι γνώσεις, η εκπαίδευση και η κατάρτισή σας είναι πολύ υψηλές και, συγχρόνως, απαραίτητες και πολύτιμες για την κοινωνία» τόνισε ο Υπουργός, απευθυνόμενος προς τα στελέχη της Μονάδας.

Πηγή: epoli.

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = πέντε