ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Να σταματήσει η διαπλοκή να πληρώνει site-μαιμούδες, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑνΕλλ από άμβωνος στη Βουλή. Επικαλούμενος μάλιστα, τα σχετικά στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τράπεζες για το 2015, ο υπουργός Εθνικής άμυνας ΠάνοςΚαμμένος, είπε πωςΜΜΕ που έλαβαν 2, 3 ή και 4 εκατ. ευρώ, εμφανίζονταν να είναι αυτά που την ίδια στιγμή χρωστούν στιςτράπεζες δάνεια τα οποία δεν μπορούν να πληρώσουν.

Ακόμα κατηγόρησε τον επικεφαλής του Ποταμιού κ. Θεοδωράκη πως βρίσκεται πίσω από το protagon και παρά τις διαβεβαιώσεις του τελευταίου πως έχει αποχωρήσει, επέμεινε πως το σχετικό ΦΕΚ δεν έχει ακόμα αλλάξει.

«Να κόψει η διαπλοκή να πληρώνει διάφορα site μαϊμούδες. Και καλώ τον εισαγγελέα να πάρει τις λίστες με τα δάνεια των τραπεζών, τις χρηματοδοτήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, τις λίστες του press project για τη δια βίου μάθησης και θα δει ότι είναι τα ίδια μέσα! Πως είναι δυνατόν ο κ. Μαυρίκος να έχει χρηματοδοτηθεί από όλες τις τράπεζες για τηνΑκρόπολη που διάβαζε μόνο ο ίδιος», αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένοςκαι πρόσθεσε:
«Στις τέσσερις από τις πέντε τράπεζες υπάρχει ο κ. Παναγιώτης Ζήσης. Είναι μαζί με αυτόν που το έπαιζε μάγκας, τον κ. Κρανιδιώτη (antinews) που τα έπαιρνε ως πορνίδιο πολιτικό από τις τράπεζες για να δημιουργεί εντυπώσεις και μαζί διάφορα ακραία site, Το Μακελειό του Χίου και άλλες δεκάδες» υπογράμμισε.

Δείτε τι απάντησε στο Διαδικτυακό Μακελειό 6..για τις δηλώσειςΚαμμένου..ο Στέφανος Χίος..

 

αφήστε ένα σχόλιο


− έξι = 0