ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ

Δεν βλέπετε ότι ο Τσίπρας προσπαθεί να μην περάσει το νεοφιλελεύθερο μοντέλο;» ήταν το επιχείρημα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αν υπάρχει κάποιος που προωθεί τα συμφέροντα των χαμηλών εισοδηματικών τάξεων είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας.

Και τα προωθεί στο επίπεδο της Αμερικής, στο επίπεδο της Ευρώπης, σε διεθνές επίπεδο. Δεν το βλέπετε;» επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Παππάς κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Mega απευθυνόμενος στους συνομιλητές του.

«Όχι» απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Άμα δεν το βλέπετε δεν φταίω εγώ» ανταπάντησε ο κ. Παππάς.

«Δεν ειναι ορατό ακόμη τουλάχιστον» δικαιολογήθηκε ο δημοσιογράφος του Mega.

«Καλά σοβαρολογείτε; Δεν είναι ορατό;» συνέχισε ο Στέλιος Παππάς.

«Βελτίωσε πουθενά τη ζωή του ανθρώπου;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Συγγνώμη δεν βλέπετε ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να μην περάσει το νεοφιλελεύθερο μοντέλο; Δεν είναι θέμα ότι προσπαθεί;» υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Παππάς.

«Βελτίωσε την ζωή των ανθρώπων;» επέμεινε στο ερώτημα ο δημοσιογράφος.

«Είναι άλλο το ζήτημα αν τα καταφέρνει ή όχι» απάντησε ο Στέλιος Παππάς αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν αμφισβήτησα τις προσπάθειες. Το αποτέλεσμα αμφισβητώ» είπε ο δημοσιογράφος.

«Το αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου είναι σαφές. Το περιβάλλον στην ΕΕ έχει αλλάξει σημαντικότατα με δικές μας προσπάθειες. Εμείς ηγούμαστε της αλλαγής στην Ευρώπη. Αν δεν το βλέπετε αυτό αφορά και την δική σας οπτική γωνία» επιχειρηματολόγησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συγγνώμη, στην καθημερινή ζωή των πολιτών βλέπετε να έχει αλλάξει κάτι;» ήταν το ερώτημα του δημοσιογράφου.

«Συγγνώμη, μην αλλάζετε κουβέντα», τόνισε ο Στέλιος Παππάς και συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε να μου λέτε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν και σημάδια σημαντικής σταθεροποίησης της οικονομίας».

Νωρίτερα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πατέρας του υπουργού Επικρατείας σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχει μια σταθερή πολιτική για να μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης να προχωρήσει στην διευθέτηση του χρέους ώστε να μπούμε στην ανάκαμψη.

Ασημακοπούλου: Η επιτυχία δεν είναι στην πρόθεση. Η επιτυχία είναι στο αποτέλεσμα

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί να πανηγυρίζει αλλά ο κόσμος είναι στους δρόμους, οι αγρότες είναι στους δρόμους. Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι πέρυσι τέτοιο καιρό -λίγο περισσότερο από πέρυσι- είμασταν καλύτερα» υποστήριξε από την πλευρά της η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.
«Πριν από ένα χρόνο είχαμε αρχίσει να βγαίνουμε. Εγώ δεν σας λέω ότι είμασταν καλά. Όμως τώρα είμαστε πολύ, πολύ χειρότερα. Δεν ξέρω αν υπάρχει σχέδιο για το πού πάμε» συνέχισε η βουλευτής της ΝΔ.

«Η επιτυχία δεν είναι στην πρόθεση. Η επιτυχία είναι στο αποτέλεσμα. Υποσχέθηκε ότι θα βελτιώσει την ζωή των ανθρώπων, των Ελλήνων και δη των πιο αδύναμων κι εγώ δεν το βλέπω αυτό» τόνισε η κυρία Ασημακοπούλου σχολιάζοντας την άποψη του Στέλιου Παππά.

Κεγκέρογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεγέλασε τον κόσμο

«Η χώρα βιώνει μια κατάσταση που δεν έπρεπε να την βιώσει» είπε από την πλευρά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Ξεγέλασαν τον κόσμο τον Γενάρη με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, ξεγέλασαν τον κόσμο τον Σεπτέμβριο με το παράλληλο πρόγραμμα. Υποσχέθηκε ένα παράλληλο πρόγραμμα το οποίο δεν υπάρχει, δεν υφίσταται» ήταν η άποψη του κ. Κεγκέρογλου για τον κ. Τσίπρα.

 

 

sport-fm

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − = 2