ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (;) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ …. ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΜΕ!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν λίγο στην πλατεία Συντάγματος , στο πιο ιερό σημείο της πατρίδας μας … μερικά μετρά πιο κάτω από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη πραγματοποιήθηκε ισλαμική συγκέντρωση Πακιστανών .
Επικεφαλής της ήταν ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας . Ο συγκεκριμένος πρόεδρος μας είχε απειλήσει στο παρελθόν ακόμα και με πόλεμο (κάτι σαν τζιχαντ;) . Επίσης εξαιρετικά ύποπτος και επικίνδυνος ήταν ο ρόλος αναρχικών που βρέθηκαν στο πλευρό των πακιστανών
μουσουλμάνων . Είναι εξαιρετικά περίεργο το πως είναι δυνατόν οι αναρχικοί που δηλώνουν άθεοι να βρίσκονται στο πλευρό των μουσουλμάνων και ειδικότερα στο πλευρό καταπιεσμένων γυναικών που φόραγαν ισλαμικές μπούργκες (αυτοί είναι οι αγωνιστές της ελευθερίας;) !!!!!

Δείτε τις εικόνες ντροπής που αντίκρισαν οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι τουρίστες που ήρθαν να επισκεφθούν την πλατεία Συντάγματος και αντί της πλατείας Συντάγματος αντίκρισαν ένα σκηνικό που θύμιζε πιο πολύ Μέκκα παρά Ελλάδα !

Καλό είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας μας να ερευνήσουν το θέμα διότι ίσως συντρέχει ακόμα και κίνδυνος εθνικής ασφάλειας . Θα θέλαμε

να αναφέρουμε ακόμα πως στο σημείο ήταν κάποιοι ελάχιστοι αστυνομικοί όπου παρακολουθούσαν άπραγοι την ισλαμική φιέστα .

Θα θέλαμε να κάνουμε την εξής ερωτήση , εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια αντίστοιχη συγκέντρωση στο Πακιστάν ; Η απάντηση είναι απλή , Ο Χ Ι !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΙΣΧΟΥΣ :

Εδώ μιλάει ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας :

https://www.facebook.com/eimasteellinesfonajtetopantou/videos/883876935057003/?theater

Δείτε ακόμα το βίντεο που μας είχε απειλήσει με πόλεμο :

 

Το κόκκινο βελάκι δείχνει τον ισλαμοαναρχικό όπου φοράει χαρακτηριστική μπλούζα του αναρχικού χώρου . Εδώ τον βλέπουμε σε μια φιλική συζήτηση με αδέρφια του τους μουσουλμάνους :

4 - Αντίγραφο

3 - Αντίγραφο

2 - Αντίγραφο

6 - Αντίγραφο

7 - Αντίγραφο

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ :

12

sahiel.

 

αφήστε ένα σχόλιο


ένα × = 8