ΣΚΑΛΤΣΑΚΕΙΑΔΑΣ… ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 Eίναι πλέον γνωστό ότι την θέση του Αντιπροέδρου του Γκολφ διεκδικούν οι κ.κ Νικόλαος Λεβετσοβίτης και Αθανάσιος Σκαλτσάς.

Αυτό όμως που έχει τεράστια σημασία είναι οι φήμες που ακούγονται ότι δηλαδή ο Αθανάσιος Σκαλτσάς προβάλει σθεναρή αξίωση για την θέση του Αντιπροέδρου στο Γκολφ.

Αν πράγματι όλα αυτά αληθεύουν, εμείς με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του, θα πρέπει να πούμε ότι ο κ. Σκαλτσάς είναι μεγάλος πια σε ηλικία (κοντεύει την κατοστάρα και ας τα χιλιάσει) και θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί έως ότου αποδημήσει εις Κύριον να αξιώνει να τοποθετείτε πάντα σε περίοπτες έμμισθες θέσεις.

Ήθελε να βοηθήσει τον κ. Παπανικολάου καλώς το έπραξε, ας δείξει λοιπόν μεγαλοσύνη κι ας αποσυρθεί ώστε να σταματήσουν τα σχόλια που προσβάλουν και μειώνουν την διαδρομή του. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την διαδρομή και την προσφορά του Αθανάσιου Σκαλτσά στην παράταξη της Ν. Δημοκρατίας, όμως και η Νέα Δημοκρατία τον τίμησε επί σειρά ετών με τον καλύτερο τρόπο και οφείλει τουλάχιστον στον εαυτό του αν δεν θέλει να τον παρομοιάζουν ηλικιακά με τα “μάρμαρα” του Παρθενώνα  να αποσυρθεί όρθιος και όχι υποβασταζόμενος, με ψηλά το κεφάλι.

Η επιλογή του Νίκου Λεβετσοβίτη για την θέση του Αντιπροέδρου του Γκολφ είναι ιδανική.  Είναι ένας νέος άνθρωπος, επαγγελματίας, με όρεξη για δουλειά, αναμφισβήτητα σταθερή αξία για την παράταξη, αλλά και για την Γλυφάδα, εξάλλου οι γνωρίζοντες δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι ο Νίκος Λεβετσοβίτης  είναι ο ταπεινός στρατιώτης της παράταξης που αν και “ριγμένος” ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε, έμεινε μακριά από ίντριγκες και ρουφιανιλίκια και ο κ. Παπανικολάου οφείλει να το εκτιμήσει και να αποδώσει δικαιοσύνη.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 5 = δεκατρία