ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ STAR!!

Πρωτοφανές το φαινόμενο αλλά και αποκαλυπτικό ,όταν η εξουσία φοβάται και θέλει να προστατεύεται.Με ακραίες μεθόδους, όπως η προστασία μια διμοιρίας ΜΑΤ με όχημα (που λείπει από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και τα Εξάρχεια στα Σαββατοκύριακα) και άλλη μια διμοιρία αστυνομικών και εκπαιδευμένων σκύλων.

Με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, εργαζόμενους και περίοικους, όταν ο Πρωθυπουργός με κουστωδία αυτοκινήτων έφτασε στο τηλεοπτικό κανάλι Star, όπου πήγε να δώσει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δύο ώρες πριν από τη συνέντευξη, κατά τις 830 με 9 η ώρα, κατέφθασαν περίπου 30 αστυνομικοί της Ασφάλειας, με εκπαιδευμένα σκυλιά και ήλεγξαν κάθε σπιθαμή του κτηρίου, το οποίο, σημειώνεται είναι ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτήρια στην Ελλάδα. Έλεγχος για κρυμμένους οπλισμούς στα Studio , γραφεία και άλλους χώρους εργασίας του καναλιού.

Αφού τέλειωσαν τον έλεγχο τα σκυλιά και είχε φτάσει πλέον ήλθε η ώρα, κατέφτασε ο Πρωθυπουργός με τη συνοδεία προσώπων και αυτοκινήτων απο το Μαξίμου και μαζί του σχεδόν, κατέφθασε και μια… κλούβα των ΜΑΤ, με κανονικά εξοπλισμένους αστυνομικούς.

Σκηνές που ανήκουν πλέον στο παρελθόν

Σκηνές που ανήκουν πλέον στο παρελθόν

Πρωτοφανές γεγονός προστασίας στη μετάβαση Πρωθυπουργού σε κανάλι, που δεν θεωρείται και φωλεά της διαπλοκής αλλά και αποτροπής κάθε διάθεσης για αυθόρμητη παρουσίας πολιτών απέξω, με διαθέσεις διαμαρτυρίας ή και αποδοκιμασίας. Δεν συνέβη τίποτα από όλα αυτά, αλλά σημασία έχει το αίσθημα του φόβου της εξουσίας Τσίπρα.

Όταν δεν πάει και πολύς καιρός όταν ήταν πολλές και πυκνές οι αυθόρμητες εκδηλώσεις θαυμασμού από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και άλλους πολίτες. Τώρα πολλοί , υπέρμετρα πολλοί, οι αστυνομικοί προστασίας τω ν ΜΑΤ και της Ασφάλειας.

Ο φόβος και η μοναξιά της εξουσίας

αφήστε ένα σχόλιο


8 + οκτώ =