ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ!

Σύμφωνα με τελευταία Δημοσιεύματα η Ελλάδα ειναι  ετοιμη να προχωρήσει σε πώληση παλαιού τυπου αμυντικού υλικού, καθως και πολύ μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών τα οποία δεν χρησιμοποιούνται και έληξαν μέσα στο 2015.

Μεσα προς πωληση ειναι και 100 παλιά αρματα BMP-1, καθως και τα Αντιαεροπορικα «ΑΡΤΕΜΙΣ» που μονο παλια δεν τα λες!
Ολα αυτα τα ωραια μια χαρα μας τα παρουσιαζει ο Υπ.Αμυνας  Π.Καμμένος, γιατι ανεξακριβωτες  πληροφορίες που ερχονται μεσω της Ρωσιας, μας λενε αλλα!

Συμφωνα με την ανεξακριβωτη ρωσικη Πηγη, υποστηρίζει πως η Ελληνικη Κυβερνηση δεχεται μεγαλη πιεση απο  διαφορες χωρες μέλη του Νατο,ωστε η Ελλαδα να παραδώσει αμυντικο εξοπλισμο στην Ουκρανια! Πιο συγκεκριμένα η βασικοτερη χωρα που πιεζει την ελληνικη κυβερνηση στο να παραχωρήσουμε αμυντικο υλικο στους Ουκρανους ειναι η Γερμανια!

Τα 100 και ισως πολλα περισσοτερα BMP-1 που κατεχει η Ελλαδα απο δωρεα παραχωρηση της Γερμανιας την δεκαετία του 90,προερχομενα απο το οπλοστασιο της πρωην Α.Γερμανιας, θα ηταν μια χαρα για την ενισχυση του Ουκρανικου στρατου που διαθετει και χρησιμοποιεί τα συγκεκριμενα BMP-1 εναντίον των Ρωσων αυτονομιστων!

Γι αυτο μην πιστευουμε τυφλα τα λεγομενα του παντελως αναξιοπιστου Υπ.Αμυνας  Π.Καμμένου,  <<ακομα και μεγα ψεμα να ειναι το Αρθρο μου>>μην ξεχναμε οτι η Ελλαδα ειχε παραχωρησει δωρεα πολεμικο υλικο στον πρωην Προεδρο της Γεωργιας Σαακασβιλι, οπου αυτος τα χρησιμοποιησε με την επίθεση της Γεωργίας στην Νότια Οσετία!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης  

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + = 11