ΡΟΜΠΕΡΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Ρομπέρτο: Θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο διαθέτω σε αυτή την ομάδα

Ο Ρομπέρτο είναι από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού και ο ίδιος τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δήλωσε πως η ομάδα του Πειραιά αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Ρομπέρτο:

«Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, για μένα το να παίζω σε μία τόσο σημαντική ομάδα σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο όπως είναι ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου.

Θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο διαθέτω σε αυτή την ομάδα, θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και φυσικά ελπίζω να πετύχουμε όλους μας τους στόχους πρώτα απ’ όλα το βασικότερο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα Ελλάδος, αλλά επίσης να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League, να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην διοργάνωση και να μπορέσουν να αναγνωρίσουν όλη την αξία και την ποιότητα του Ολυμπιακού.

Πραγματικά νιώθω έτοιμος να αντιμετωπίσω, αυτή τη νέα πρόκληση, γνωρίζω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι απαιτητικοί, είναι πολύ παθιασμένοι και αυτό είναι πάντα πολύ καλό για τους παίκτες.

Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους οπαδούς και να θωρακίσουμε το γήπεδό μας, ώστε να είναι μια πολύ δύσκολη έδρα για οποιονδήποτε αντίπαλο. Μακάρι να έχουν μια καλή εικόνα για την ομάδα. Το μήνυμά μου προς τους οπαδούς είναι ότι ελπίζω να μπορέσω να τους γίνω αρεστός, ελπίζω να καταφέρω να δείξω μια θετική εικόνα, να μπορέσουμε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε μαζί όλους τους τίτλους».

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = τριάντα πέντε