Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 6η Μαρτίου 2013, ημέρα Tετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για :

 

1. Έγκριση σκοπιμότητας και υποβολής πρότασης ένταξης στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής του έργου «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» βάση πρ/σμού.

2. Έγκριση της με αρ. 132/2012 απόφασης του Δ.Σ. του «ΓΚΟΛΦ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.»

3. Κατάληψη κοινόχρηστου Δημοτικού χώρου στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Γιαννιτσοπούλου από τις όμορες ιδιοκτησίες/συνιδιοκτησίες.

4. Επί αιτήματος του κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Εμμανουήλ για παραχώρηση χώρου στην κεντρική πλατεία Βάσως Κατράκη, για έκθεση βιβλίου.

5. Επί αιτήματος της εταιρείας «NEVERLAND GAMES» για παραχώρηση χώρου στην κεντρική πλατεία Βάσως Κατράκη, για τη δημιουργία θεαματικού πάρκου.

6. Επί αίτησης της κ. Σαμοθράκη Γλυκερίας για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου στην πρασιά του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας.

7. Επί αίτησης του κ. Βαφειάδη Ελισσέου για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων απέναντι από το κατάστημά του με το διακριτικό τίτλο «ΛΕΜΟΝΙ GRILL HOUSE»

8. Σύνταξη κανονιστικής χωροθέτησης στάθμευσης ΑΜΕΑ.

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού»

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας υπηρεσίας με τίτλο: «Διαρρυθμίσεις κτιρίου οδού Επιδαύρου»

11. Μερική ανάκληση της με αρ. 308/2011 απόφασης του Δ.Σ. όσον αφορά το σκέλος της παραχώρησης θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην κ. ΜΠΑΡΤΣΙ Εμμανουέλλα.

12. Επανεξέταση της αίτησης της κ. Μαρίας Μίχου για επιστροφή χρημάτων, που καταβλήθηκαν αχρεώστητα.

Γλυφάδα, 1.3.2013 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Άννα – Φωτεινή Σάκκου

αφήστε ένα σχόλιο


+ δυο = 7