Προφυλακιστέος για τον φόνο της Φαίης ο 25χρονος – Τι είπε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Βαγγέλης Στεφανάκης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Εναντίον του 25χρόνου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που είχαν σαν συνέπεια τον θάνατο της 23χρονης, Φαίης Μπλάχα, μετά απο 24ημερες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Κεντρικής Κλινικής.

Ο συνήγορος του 25χρονου, Στάθης Κουκουλομάτης, δήλωσε πως ο εντολέας του βαρύνεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, χωρίς να αποδέχεται όσα του προσάπτουν.

«Πρόκειται περί ενός τραγικού ατυχήματος, έναν έντονο καβγά μεταξύ δύο αρραβωνιαστικών, ο οποίος κατέληξε σε έναν τραυματισμό, ο οποίος απέβη μοιραίος για την κοπέλα. Ο εντολέας μου, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελεα Εκτελέσεως Ποινών. Δε γνώριζε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα, γι αυτό δεν είχε εμφανιστεί το προηγούμενο διάστημα. Πριν το Πάσχα ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Ανακριτή και σήμερα παρουσιάστηκε».

Στην απολογία του ο 25χρονος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την 23χρονη, ενώ ισχυρίστηκε πως διατηρούσε παράλληλη σχέση και με την αδερφή της 23χρονης, που είναι παντρεμένη, και τον πίεζε να χωρίσουν για να είναι μαζί, χωρίς ο ίδιος να έχει τέτοια πρόθεση.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − 1 =