ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΞΕΝΩΘΗΚΕ Η ΓΛΥΦΑΔΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας σχετικά για την κοινή συνεδρίαση Ελληνικού Αργυρούπολης – Ηλιούπολης Αλίμου που θέλει την Γλυφάδα να έμεινε απέξω με ευθύνη του Δημάρχου της Γιώργου Παπανικολάου, θα πρέπει να πούμε ότι όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και την αλήθεια.

Το να δημιουργείς εντυπώσεις είναι… εύκολο. Κάποτε όμως τα ψέματα τελειώνουν όπως και η λάσπη επιστρέφει σ’ αυτούς που τη ρίχνουν. Έτσι λοιπόν, για αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με ανάρτηση της αγαπημένης τοπικής ιστοσελίδας του γνωστού μας φίλου Αναστάσιου, αναφέρουμε το τι θα συζητηθεί στη κοινή συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου τριών δήμων των νοτίων προαστίων, όπως τη βρήκαμε στις ιστοσελίδες και των τριών δήμων. «Μετά από 30 χρόνια σκληρών πολιτικών και δικαστικών αγώνων των Δήμων: Ηλιούπολης, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Αλίμου, ενάντια στους κληρονόμους Νάστου, επιτέλους δικαιωθήκαμε και οι καταπατημένες εκτάσεις αποδίδονται στους δημότες.

Προ ημερών δημοσιεύθηκε επί τέλους η υπ΄αριθμ. 257/2016 Απόφαση του Εφετείου Αθηνών, η οποία, όπως ακριβώς και η πρωτόδικη, δικαίωσε το Ελληνικό Δημόσιο και τους Δήμους μας και απέρριψε στο σύνολό τους τις παράνομες διεκδικήσεις των κληρονόμων Νάστου, καθώς όπως αποδείχθηκε οι δικαιοπάροχοι Αλέξιος και Κωνσταντίνος είχαν καταπατήσει τις τεράστιες αυτές δημόσιες εκτάσεις στα όρια των τριών παραπάνω Δήμων. Οι αγώνες αυτοί ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του αείμνηστου Δημάρχου Ηλιούπολης Δημήτρη Κιντή, αλλά και του Δημάρχου Αργυρούπολης Δημητρίου Ευσταθιάδη, η συμβολή των οποίων στην αποκάλυψη και την κατάλυση της καταπάτησης υπήρξε κεφαλαιώδης. Τον αγώνα συνέχισαν με αμείωτη ένταση και όλοι οι μετέπειτα Δήμαρχοι μέχρι και σήμερα, με σύμπνοια, αποφασιστικότητα και επιμονή».

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Εκτός βέβαια αν ο γνωστός πολέμιος του δημάρχου Αναστάσης και οι φίλοι του, θέλουν  να φτάσουν  τα όρια της Γλυφάδας στην Ομόνοια.

Προκαλούμε όποιον κύριο μπορεί να μας διαψεύσει…

Όσο για τη γνωστή φρασεολογία – γραφή και τα σχόλια των κιτρινιάρηδων «έκτακτων», δήθεν δημοσιογράφων που μιλούν για λαμόγια και ξενόφερτους ευρωπαϊστές, την αφήνουμε στην κρίση των δημοτών για να δουν επιτέλους ποιοι είναι αυτοί που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία κατά του προσώπου του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και της Δημοτικής Αρχής.

Ντροπή Κύριοι

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 1