ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

Aγαπητέ κ. Ζαχαριάδη, εμείς τα λέγαμε ( Εξέστω Κλαζομενίοις ασχημονείν) για τον κ. Βοργιά αλλά..

Είναι γνωστό στην τοπική μας κοινωνία ότι ο  «αξιότιμος»  εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Σωτηράκης Βοργιάς,  έχει ασπαστεί την φαιδρότητα ως στάση  ζωής, έτσι μπορεί να λέει όποια μ@λακία θέλει χωρίς να οφείλει εξηγήσεις,  χωρίς αιδώ, χωρίς τσίπα.

Μέσα σε μια πόλη που δεν θέλει πολίτες αλλά ευνούχους, τα υπολείμματα ηθικής κάθε φορά βρίσκουν κάποιον από εμάς να τους κάνει την δουλειά ώστε να αποκτήσουν από τα αζήτητα που βρίσκονται, προβολή και δημοσιότητα. Αυτό το κατ εσάς «καμάρι της ηθικής», με τον σαφή καταγγελτικό του λόγο  τον οποίο  μοστράρετε  φάτσα κάρτα ακόμα στην ιστοσελίδα σας, αυτός  που έκανε το δήθεν πολιτικό ξεβράκωμα του Παπανικολάου, αυτός που θα προχωρούσε σε τρομακτικές αποκαλύψεις, αααδι@@@@ πατέρα,  με την σιωπή του αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ένας ψεύτης, ένας κοινός λασπολόγος, ένας ευτελούς αξίας κοινότατος συκοφάντης.

Αγαπητέ συνάδελφε προστάτες και  άγιοι «διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν» δεν υπάρχουν και για τον συγκεκριμένο «κύριο» ακόμα και η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

vorgias-maketa 2

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε − 2 =