ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ

Την απόλυτη κατηφόρα έχει πάρει ο Αρχιερέας της συκοφαντίας και της λάσπης και για μια ακόμη φορά δείχνει την οργή και το μίσος που έχει για τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, επειδή αυτός  δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του.

Να θυμίσουμε ότι ο τοπικός μας μαϊντανός πριν λίγο καιρό μέσα από επιστολή του που είχε διαρρεύσει στον τοπικό τύπο, είχε συστήσει στον δήμαρχο Γ. Παπανικολάου ότι “το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο”, προφανώς ζήταγε κάποιες εξυπηρετήσεις που όμως δεν του δόθηκαν και από τότε άρχισαν οι συντονισμένες κατά ριπάς επιθέσεις.  Όμως αυτή η Δημοτική Αρχή και ασφαλώς ο Δήμαρχος Γ. Παπανικολάου, έδειξαν από πολύ νωρίς ότι δεν είναι διατεθειμένοι να  υποκύψουν σε συμφέροντα  πιέσεις και εκβιασμούς συμφερόντων. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου είναι αποφασισμένος να εξυγιάνει την πόλη από τα σαπρόφυτα του “Αυριανισμού”, τους “Κουμανταδόρους”  και τα “Οργανωμένα Συμφέροντα” που δεκαετίες ολόκληρες λυμαίνονται την πόλη, πιέζοντας τους δημοτικούς άρχοντες να ενδώσουν στις απαιτήσεις τους αν θέλουν να αποφύγουν την λάσπη.

Δείτε τον εδώ.

Από τα πρώτα παλαμάκια στις συγκεντρώσεις του σημερινού Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, πριν του κόψει τον βήχα. Τώρα μέσα σε ενάμισι χρόνο ο Παπανικολάου έγινε ο δυνάστης της Γλυφαδιώτικης οικονομίας κι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας. Λόγια και χαρακτηρισμοί ενός ψυχικά πειραγμένου ανθρώπου που πιστεύει ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα του.

1511747_10201035854493299_873040106_n

 

 

 

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 3 =