ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΠΟΔΡΟΜΙΕΣ

Από σήμερα ο στοιχηματισμός σε κούρσες του εξωτερικού

Την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου ορίστηκε η πρεμιέρα των ελληνικών ιπποδρομιών  από τη θυγατρική του ΟΠΑΠ, «Ιπποδρομίες ΑΕ».

Στόχος του ΟΠΑΠ είναι η αναβάθμιση του προϊόντος και ήδη από τη διοίκηση έχουν λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για αυτό το σκοπό.
Ο αυξημένος πληθυσμός των αλόγων, ιδιαίτερα και μετά την πρωτοβουλία εισαγωγής 36 καθαρόαιμων και της δημοπρασίας τους από τον ΟΠΑΠ, οι σύγχρονες ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, η πιστή εφαρμογή των κανόνων που ορίζει το υπεύθυνο παιχνίδι και  οι νέες στοιχηματικές επιλογές θα επαναφέρουν στο προσκήνιο το άθλημα και τη ζωή  στην Ιπποδρομιακή Κοινότητα, η οποία  θα ακμάσει ξανά, εκτιμούν από την Ιπποδρομίες ΑΕ.

Εν τω μεταξύ, από σήμερα Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου αρχίζει η νέα πλούσια γκάμα στοιχηματισμού με ιπποδρομίες Αγγλίας, Νότιας Αφρικής και Γαλλίας.
 
Για πρώτη φορά  θα δοθεί στους παίκτες  μια σημαντική ευκαιρία που δεν είχαν  μέχρι σήμερα: όχι μόνο να παρακολουθούν τα μεγάλα διεθνή ιπποδρομιακά γεγονότα της Αγγλίας και της Νότιας Αφρικής, αλλά και να στοιχηματίζουν απευθείας σε αυτά, διεκδικώντας  έτσι  υψηλά κέρδη. Πως θα γίνεται αυτό;
Τα ποσά που θα συγκεντρώνονται από τους παίκτες στην Ελλάδα θα συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό ποσό που στοιχηματίζεται στο εξωτερικό για την ίδια κούρσα (common pool), με αποτέλεσμα ο παίκτης στη χώρα μας  να συμμετέχει στη διεκδίκηση σημαντικού ύψους κερδών. Είναι προφανές ότι αν το ποσό αυτών των ιπποδρομιών συγκεντρωνόταν αποκλειστικά από  παίκτες στην Ελλάδα θα ήταν σαφώς μικρότερο, όπως και τα κέρδη που αναλογικά θα διανέμονταν στους νικητές.
Σε αυτή την κατηγορία θα προστεθούν σύντομα και οι Γαλλικές ιπποδρομίες για τις οποίες προς το παρόν ο στοιχηματισμός πραγματοποιείται με βάση τα ποσά που συγκεντρώνονται από παίκτες στην Ελλάδα.
Οι αλλαγές σε στίβο – εγκαταστάσεις – πρακτορεία
Όλο το προσωπικό της Ιπποδρομίες Α.Ε σε χρόνο ρεκόρ και πολύ νωρίτερα από τις συμβατικές του υποχρεώσεις (βάσει με όσα προβλέπονται στη σύμβαση παραχώρησης) πέτυχε να υλοποιήσει όλα όσα δεν είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Η πρώτη και άμεση προτεραιότητα της Ιπποδρομίες Α.Ε.  αποτελούσε η άρση των μακροχρόνιων προβλημάτων του στίβου των ιπποδρομιακών αγώνων.
Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη σημαντική παρέμβαση που γίνεται μετά το 2010, όπου είχε πραγματοποιηθεί η τελευταία συντήρησή του. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες,  προστέθηκαν 1.000 τόνοι ειδικής άμμου και αργίλου , κατόπιν εφαρμογής  εξειδικευμένης τεχνικής και τοπογραφικής μελέτης.. Μετά την άρτια υλοποίηση του  πολύπλοκου αυτού έργου,  σύμφωνα με τις ειδικές τεχνικές διαδικασίες ,ο στίβος σήμερα έχει  αναμορφωθεί πλήρως και η εικόνα του πλέον δεν  θυμίζει σε τίποτα αυτή του παρελθόντος. Πρόκειται για μια καίρια παρέμβαση αναμόρφωσης και επανορθωτικής συντήρησης, η οποία ήταν απολύτως απαραίτητη  για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή όλων των ιπποδρομιών.  Ήδη το πρώτο test event που πραγματοποιήθηκε κατέδειξε ότι ο στίβος είναι κατάλληλος για την πραγματοποίηση των αγώνων, δεδομένου ότι η άμμος είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη και χωρίς ανωμαλίες. ..
Όμως ο  κ οι εργασίες συντήρησης του στίβου δεν σταματούν εδώ. Στόχος της Ιπποδρομίες Α.Ε. είναι να προβεί στη συνολική  αναδιαμόρφωση και συντήρηση   του στίβου όταν διακοπεί η αγωνιστική δραστηριότητα. Όλες αυτές οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της εταιρείας και με την απαιτούμενη προετοιμασία, προκειμένου   να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος  από την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της διαδικασίας αποκρατικοποίησης.
Λειτουργεί πλέον ο εσωτερικός στίβος μετά από 6 μήνες που ήταν κλειστός  
Η Ιπποδρομίες Α.Ε ενεργοποίησαν τον εσωτερικό στίβο για την καθημερινή προπόνηση και προετοιμασία των αλόγων. Ο συγκεκριμένος στίβος, στον οποίο τα άλογα μπορούν να τρέχουν  ανάποδα από την κανονική φορά ήταν κλειστός για έξι μήνες και η όποια προπόνηση πραγματοποιούνταν στον παλαιό ελαττωματικό στίβο αγώνων καθώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή.  Ειδικά την περίοδο που πραγματοποιούνταν όλες οι ειδικές εργασίες συντήρησης στον στίβο, η λειτουργία του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να μη χαθεί ούτε μια ώρα προπόνησης. Μάλιστα τα φώτα του εσωτερικού στίβου είναι πλέον ανοιχτά μια ώρα νωρίτερα απ ότι στο παρελθόν, στις 6.45 κάθε πρωί, ενώ ο στίβος ήταν ανοικτός και την Πρωτοχρονιά , αλλά και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου.
Τέλος στην εικόνα εγκατάλειψης του κεντρικού κτιρίου
Οι τεχνικές υπηρεσίες σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς την παραμικρή διακοπή ανατρέπουν μέρα με τη μέρα την εικόνα εγκατάλειψης του κεντρικού κτιρίου. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής των εσωτερικών χώρων, του χώρου στοιχηματισμού, καθώς και οι αλλαγές στις καλωδιώσεις. Επιπλέον προχωρούν οι εργασίες για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού καθώς και της διαμόρφωσης πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο.
Εξοπλισμός σε 300 πρακτορεία
Ήδη περισσότερα από 300 πρακτορεία του ΟΠΑΠ υπέγραψαν και παρέλαβαν τον εξοπλισμό ειδικών αποκωδικοποιητών απαραίτητων για την προβολή στις οθόνες των αγώνων , των στατιστικών στοιχείων καθώς και  όλου του πληροφοριακού υλικού για κάθε κούρσα. Στόχος είναι να διπλασιαστούν τα πρακτορεία που θα διαθέτουν τον συγκεκριμένο εξοπλισμό εντός του 2016.  Ο στοιχηματισμός θα πραγματοποιείται μέσω των τερματικών με τα οποία ήδη παίζεται το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και ήδη στα 30 πιο εμπορικά πρακτορεία έχει τοποθετηθεί επιπλέον τερματικό ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται άμεσα οι παίκτες.
tovima

αφήστε ένα σχόλιο


ένα × 2 =