“ΠΟΛΙΤΙΚΑΤΖΗΔΕΣ – ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ”

Και ενώ στα σκατά όση ζάχαρη κι αν ρίξεις λουκουμάδες δεν γίνονται, 6 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές οι υποψήφιοι έχουν αρχίσει ήδη τα γνωστά κεράσματα (αργότερα) “αλμυρά”, καφεδάκια και τσίπουρα που “αγοράζουν” ψήφους και καθιστούν την Γλυφάδα χρεωμένη, έρμη και απαξιωμένη πόλη.

Έτσι τόσο αυτοί όσο και τα τσιράκια τα γνωστά παρατράγουδα παλαμάκια που τους συνοδεύουν, αναλώνονται σε υποσχέσεις του κώλου και επιδίδονται σε όρκους ψεύτικους προκειμένου να πείσουν ότι η αιτία που για μια ακόμη φορά φάνηκαν ασυνεπείς υποκριτές και αφερέγγυοι δεν ήταν αυτοί αλλά οι άλλοι.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Η ίδια κασέτα, ίδιες παπαριές, από τις ίδιες χ@μούρες, κι από εκεί που θα έπρεπε να τους κυνηγούμε και να τους φτύνουμε, δυστυχώς εμείς μαζοχιστικά και ανώριμα συναναστρεφόμαστε μαζί τους προσπαθώντας άκουσον – άκουσον να πείσουμε και τους φίλους μας ότι μπορούν να εμπιστευτούν κάποια απ’ αυτά τα αναξιόπιστα ανθρωπάκια.

Σαν τον φορέα ασθενή που ενώ ξέρει ότι έχει προσβληθεί από μια θανατηφόρα αρρώστια, εν τούτοις απερίσκεπτα και εκδικητικά θέλει να την μεταδώσει και σε άλλους.

Είναι κρίμα και καταντάει μ@λ@κί@ να επιμένουμε να εμπιστευόμαστε τόσες δεκαετίες τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα όταν ο βίος και η πολιτεία τους συνοδεύεται από ανύπαρκτο έργο και προσφορά στην πόλη.

Είναι κρίμα και καταντάει μ@λ@κί@ να μην μπορούμε να σκεφτούμε ότι το μηδέν προστιθέμενο αμέτρητες φορές πάλι μηδέν θα δώσει.

Είναι διαστροφή – σαδισμός να μην θέλουμε να αναρωτηθούμε ( πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι ευυπόληπτοι δημοτικοί σύμβουλοι, τα δικά μας ή τα δικά τους??? Πως άραγε ψηφίζει αυτός ο λαός όταν δεν μπορεί να σκεφτεί θετικά??? Είναι μήπως ψυχολογικά βολικό να τους αποδοκιμάζουμε από την μια και να τους οικτίρουμε από την άλλη??? Πότε επιτέλους θα αλλάξουμε για να απαλλαγούμε από τους λαδάκηδες και τους κάθε λογής κοπρίτες???

Αν κάποιοι από αυτούς τους λαομπαίχτες που υπαινίσσονται τους εκπροσώπους του λαού τολμάει, ας μας πει τι έκαναν για την πόλη???

Εμείς εδώ είμαστε για να τα λέμε…

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + 7 =