ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Σε  κατάσταση πανικού ο κοινός συκοφάντης έχει χάσει τον έλεγχο και «αρσενικότατος» όπως ο ίδιος δηλώνει (στην αγορά προσφέρονται προς βρώσιν αρκετοί ψευτοαρσενικοί), δίνει τον έναν μετά τον άλλον. Δείτε ένα ακόμα από τα δεκάδες μηνύματα που μου έχει στείλει προς εκφοβισμό για να με κάνει να σιωπήσω.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος

tsouxtra.gr
tasosgisn48@yahoo.gr
2.84.205.52

Υποβλήθηκε 14/12/2014 3:07 μμ

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ

ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΉ, ΣΕ

ΠΑΡΑΠΈΜΠΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΩΝΑ ΠΟΥ

ΤΑ ΄΄ΞΕΡΑΣΕ» ΟΛΑ.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Εκφράσεις  πεζοδρομίου, απειλές, εγωκεντρισμός, φθόνος και αλαζονεία  που σπάνια συναντάς σε άνθρωπο. Μια ακόμη βρώμικη συκοφαντική επίθεση εναντίον μου. Προς τιμή του ο συγκεκριμένος  άνθρωπος τον οποίο επιδιώκει να εμπλέξει δηλώνει απορημένος και  άγνοια  των όσων αναφέρει ο μηχανορράφος.  Άλλη μια φορά ο αχρείος που δηλώνει «αρσενικότατος», καταφέρνει και ξεφτιλίζει την φήμη του.

Γιαννακόπουλε  όσο για τα email που αλλάζεις σαν τα βρακάκια σου, αυτά θα τα βρει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Να είσαι σίγουρος ότι αυτή τη φορά το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο και τα περί συνωνυμίας σε εμένα δεν πιάνουν. Και επειδή συχνά καυχιέσαι για τον «αντρισμό» σου, να πω ότι οι άντρες διακρίνονται από το φιλότιμο και την μπέσα, κι όταν χρειάζεται δεν διστάζουν να ζητήσουν και  συγνώμη,  παρεκτός βέβαια από κάποιους  που με την συμπεριφορά τους  δείχνουν να έχουν πέσει στην αντρική εμμηνόπαυση.

fwto

Η φωτο από το κινητό του μιλά από μόνη της. Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ταιριάζει απόλυτα με την συμπεριφορά του ( τον ψυχισμό του) που αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι νοσταλγός  μιας άλλης εποχής που δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Άξιος!!!

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × 6 =