Ποιοι κύριοι απαρτίζουν την “Επιτροπή Νέου Κοιμητηρίου” στην Γλυφάδα???

Μήπως φιλοτιμηθούν οι υπεύθυνοι για να μας ενημερώσουν ποιοι λεβέντες απαρτίζουν την περιβόητη Επιτροπή Νέου Κοιμητηρίου???

Ας μας κάνουν γνωστά τα ονόματα αυτών των κυρίων και σε τι μπορούν να φανούν χρήσιμοι για να πληροφορήσουμε και εμείς με την σειρά μας τους Γλυφαδιώτες αν πράγματι επιτελούν κάποιο έργο, ή αν εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτών που όπως ακούγεται τους έσπρωξαν να παριστάνουν τους εντολοδόχους του Γλυφαδιώτικου λαού με τις κατά καιρούς ανακοινώσεις τους??? Βάζουν πλάτη στους πρωτεργάτες της επιχείρησης του Αυγούστου 2011 που αν και γνώριζαν ότι παρανομούν με την καταπάτηση στο βουνό, θέλησαν με την αυθαιρεσία τις μεταμεσονύχτιες ταφές και με τα έκτροπα που δημιούργησαν εις βάρος των κατοίκων που ήταν αντίθετοι με την παρανομία, να δημιουργήσουν τετελεσμένο που θα τους απέφερε πολιτικά οφέλη???

Είναι ή όχι τοποθετημένοι για να φαίνονται ότι αντιπροσωπεύουν τους Γλυφαδιώτες, ότι  κι αυτοί συναινούν  με τις αυθαιρεσίες του δημάρχου τους, έτσι που να ασκούν τρόπο πίεσης παρά την απόφαση ΥΠΕΚΑ για λογαριασμό των εντολέων τους???

Πείτε μας τελικά ποιοι είστε και ποιοι σας εξέλεξαν για να στηρίζεται την αυθαιρεσία, την παρανομία και να επαναφέρεται μνήμες εποχής Μεσαίωνα στην Γλυφάδα???

αφήστε ένα σχόλιο


9 − = τέσσερα