ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ!

To πρώτο βήμα έγινε. Η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» έφερε στο φως τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου που φιλοδοξεί να δώσει λύση στο ενεργειακό. Το δεύτερο βήμα το έκανε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών που διοργάνωσε ειδικό επιστημονικό συνέδριο για τη συσκευή που παράγει ρεύμα. Οι πρώτες αντιδράσεις από την επιστημονική κοινότητα είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

image

Έπειτα από τέσσερις εκπομπές στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, έγινε κατ’ αρχήν αποδεκτή η εφεύρεση του Έλληνα φυσικού Πέτρου Ζωγράφου που παράγει άφθονο ρεύμα από αθώο νεράκι, σε ειδικό συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

Η επιστημονική κοινότητα υποκλίνεται στην εφεύρεση και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου για την καθιέρωση και την αποδοχή της.​

Όπως αναδείχτηκε, οι δυνατότητες εφαρμογών της εφεύρεσης πραγματικά εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν.

image (1)

 

 

Αξιοποιώντας την ίδια αρχή λειτουργίας, στη σημερινή εκπομπή έγινε ζωντανή επίδειξη παραγωγής υδρογόνου από μια μεγαλύτερη σε μέγεθος συσκευή του Πέτρου Ζωγράφου, το οποίο αξιοποιήθηκε ως καύσιμη ύλη για τη λειτουργία βενζινοκινητήρα!

 

 

Ο κινητήρας πήρε… μπροστά, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους επιστήμονες του πάνελ της εκπομπής, αφήνοντας υποσχέσεις και ελπίδες για τη μετάβαση σε ένα εντελώς διαφορετικό -πάμφθηνο και οικολογικό- μοντέλο μετακινήσεων καθώς και θέρμανσης των σπιτιών μας.

 

 

Μικρά τεχνικά προβλήματα (δυσλειτουργία της βαλβίδας) δεν επέτρεψαν τη συνεχή λειτουργία του, που όμως στην επόμενη εκπομπή θα έχουν επιλυθεί και θα διαφανεί το εύρος της δυνατότητας. Η παραγωγή υδρογόνου συνεχίστηκε απρόσκοπτα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κατάλοιπα αυτής της καύσης του υδρογόνου δεν είναι καθόλου ρυπογόνα.

Παρακολουθήστε την εκπομπή:

image (3) image (4)

image (5)

 Σήμερα Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί νέα εκπομπή στην τηλεόραση της Ζούγκλας.

 

techsmart

 

 

2 σχόλια σε ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ!

  • admin  λέει:

    Καλημέρα δυστυχώς δεν το γνωρίζω για να σας δώσω μια σαφή απάντηση.

  • πρεβεζιανος χριστοφορος  λέει:

    καλησπερα θα ηθελα να μαθω εαν παιχτηκε η εκπομπη της πεμπτης 12 νοεμβριου στις 18 00 η εκπομπη του μακη στην οποια φηλοξενη την εκπληκτικη συσκευη του πετρου ζωγραφου.Εαν παιχτηκε γιατι δεν ειναι αναρτημενη.Ευχαριστω.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι × 7 =