ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ “ΚΑΡΦΩΣΕ” ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ

“Δένουν” για εγκληματική οργάνωση βουλευτές του συνδέσμου

– Στον Άρειο Πάγο αναμένεται να καταθέσουν την Τετάρτη τα θύματα μελών της Χρυσής Αυγής

– Η δικαιοσύνη προσπαθεί να αποσπάσει ένορκες καταθέσεις από νυν ή πρώην μέλη του Συνδέσμου

– Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και σε άλλα άτομα για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

– Ήδη έχουν καταθέσει δημοσιογράφοι και βουλευτές για την δράση της Χρυσής Αυγής

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών για την έρευνα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στο δρόμο πλέον της δικαιοσύνης για όλες τις αξιόποινες ενέργειες από τη Χρυσή Αυγή είτε πρόκειται για βουλευτές είτε για απλά μέλη του Συνδέσμου.

Ήδη στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη έχουν διαβιβαστεί όλα εκείνα τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μέλο της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ήταν διαφωτιστική για τις αρμόδιες αρχές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία για πέντε πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως μετείχαν στη συγκεκριμένη οργάνωση της επίθεσης που τελικά οδήγησε στην δολοφονία του έλληνα ράπερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πέντε αυτά πρόσωπα προέρχονται από την οργάνωση του Συνδέσμου στη Νίκαια, ενώ υπάρχουν και επιπλέον επιβαρυντικά στοιχεία για τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Την ίδια ώρα, οι αρχές της Δικαιοσύνης αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και για άλλα πρόσωπα εκτός από τα συγκεκριμένα έξι τα οποία έκαναν ή δέχθηκαν κλήσεις προς τον Γιώργο Ρουπακιά εκείνο το βράδυ της δολοφονίας.

Εκτός από τις καταγιστικές αυτές εξελίξεις, έρχονται και νέες αποκαλύψεις στην έρευνα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις αξιόποινες ενέργειες της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο της προσπάθειας να δέσουν βουλευτές με το κακούργημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Βουρλιώτης σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στοιχειοθετήσει το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και καταβάλλεται πλέον η προσπάθεια να καταθέσουν ενόρκως πρώην και νυν μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία σαφώς γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τον τρόπο που δρα ο σύνδεσμος.

Την ίδια, ώρα έχουν ήδη αρχίσει οι καταθέσεις στον Άρειο Πάγο ξεκινώντας από δημοσιογράφους, ενώ το κατώφλι του αντεισαγγελέα πέρασαν ήδη και βουλευτές για να καταθέσουν για τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, η διείσδυση της ΧΑ στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό έχει έκταση: Δεν βλέπω τη βούληση από την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει πραγματικά τους θύλακες. Χρειάζεται εκδημοκρατισμός, όπως ομόθυμα θέλει η πλειοψηφία του λαού και των σωμάτων ασφαλείας, κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, κατά την αποχώρησή της από το δικαστικό μέγαρο του Αρείου Πάγου, δήλωσε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να συνεχίσει το έργο της και να πράξει το καθήκον της

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας από την πλευρά του, αφού ολοκλήρωσε την μαρτυρική του κατάθεση στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΧΑ δρα εγκληματικά χωρίς κανέναν σεβασμό στη Δημοκρατία και τους θεσμούς. Σημείωσε ωστόσο ότι η Δημοκρατία αντιδρά, έστω καθυστερημένα, με τρόπο θεσμικόγια την προάσπιση της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ, έχει προσέλθει στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.

Πηγή:.newsit

αφήστε ένα σχόλιο


× οκτώ = 48