ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΣΩΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Φωτιά ξέσπασε σε διώροφο λεωφορείο που μετέφερε 67 μαθητές και τους συνοδούς τους από το  3ο Λύκειο Γλυφάδας.

Το διώροφο  λεωφορείο κινούνταν στην περιμετρική της Πάτρας. Στο ύψος του κόμβου της Οβρυάς με κατεύθυνση προς Αθήνα τυλίχθηκε στις φλόγες κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Τα παιδιά κατόρθωσαν εγκαίρως να βγουν από το λεωφορείο, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Στο σημείο βρίσκονται 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 πυροσβέστες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λόγο μετά τις 6.40 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του οχήματος.

Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.

Οι 67 μαθητές που επέβαιναν στο τουριστικό λεωδφορείο διαμένουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου, αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες.

Οι μαθητές, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, είχαν πάει να επισκεφθούν το πρωί της Πέμπτης την Αρχαία Ολυμπία, αλλά κατά την διάρκεια της επιστροφής τους στην Πάτρα, εκδηλώθηκε η φωτιά στο λεωφορείο.

 

Πηγή: patrastimes, tempo24

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = δώδεκα