ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΗΡΩΪΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΣΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ?

Παναγιωτίδη, πες μας δημόσια ποιος ήταν ο λόγος που αποχώρησες από την ομάδα που ο ίδιος ίδρυσες? Πες μας δημόσια κι αντρίκια ποιος είναι ο διαχειριστής αυτής της βρομοσελίδας? Τον ξέρεις μίλα. Αν δημοσίευα εγώ από ένα ψεύτικο προφίλ (όπως κάνουν τα μέλη της ομάδας σου) αυτό που μου είπαν ότι δλδ,  ο ιδρυτής της ομάδας των ασυμβίβαστων  μεταμφιέζεται τα βράδια και κάνει πιάτσα στον παράδρομο της Ποσειδώνος μαζί με τα άλλα τα κορίτσια θα σας άρεσε, θα το ανέβαζες ? Αυτή είναι  η δημοσιογραφία που επικαλείστε? Αυτό λέγεται ενημέρωση του πολίτη?

Ήρθες στην θέση μου όταν τα λαμόγια της ομαδάρας σου δεν μπορούν να με παλέψουν στα ίσα και προσπαθούν με την συκοφαντία και την σπίλωση να εξευτελίσουν την οικογένεια και την αξιοπρέπεια μου?  Εσύ με γνωρίζεις πολλά χρόνια πως λοιπόν επέτρεψες σαν ιδρυτής της ομάδας που είσαι να ανεβάσουν τις βρωμιές ενός ανθρώπου που στερείτε τσίπας και αντρισμού? Γιατί κοροϊδεύεις τους αναγνώστες σου ότι δήθεν τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να εκφράζονται κόσμια, όταν εσύ σαν ιδρυτής επιτρέπεις με τις αναρτήσεις τους στις βρωμούσες

να καταρρακώνουν αξιοπρέπειες? Έχεις μήπως τα ψυχικά αποθέματα να πεις δημόσια ποιος είναι ο διαχειριστής της σελίδας. Έχεις τα αντρικά να πεις δημόσια ποιος ψευτοπροφιλάκιας είναι ο Μπραδήμας?  Αλλά νομίζω δεν θα το κάνεις!!

Εγώ εδώ είμαι και δεν πρόκειται να κάνω πίσω αν δεν σας ξεσκεπάσω και κράτα κάτι, Τα καλύτερα.. έρχονται!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 8 = ένα