ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΠΟΕΔΡΕ ΠΑΙΡΝΩ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ…

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Σοκ από τον σκληροτράχηλο Παναγή Λαφαζάνη, τον ταλαντούχο πιλότο της Αριστερής Πλατφόρμας με τον ξακουστό ιστότοπο ISKRA  με τον οποίο ξεκινάει την ενημερωτική της πλοήγηση η Βάνα Μπάρμπα. Στην συνέχεια η Βάνα διαβάζει Κούντερα και Τσόμσκι.
Πάμε παρακάτω: O Παναγιώτης λοιπόν απειλεί ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα ότι

-Πρόεδρε έχω 30 νοματαίους (βουλευτές) μαζί μου. Αν κάνεις κωλοτούμπα θα σε ρίξω…Δεν αστειεύομαι…

Πράγματι ο Λαφαζάνης που ετοιμάζεται για την απόβαση στην Ρωσία-εδώ όπου θα γίνει δεκτός από τον Πούτιν με τιμές αρχηγού κράτους-είναι έτοιμος να πάει με την πλατφόρμα του σε άλλες παραλίες.

Σ΄ αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανό τον Λαφαζάνη να τον ακολουθήσει και ο Στρατούλης ο οποίος ανέχεται τον συνάδελφό του -πρώην συνδικαλιστή του ΟΤΕ-Ροβέρτο Σπυρόπουλο να καψονάρει άγρια τους ταλαίπωρους συνταξιούχους του ΙΚΑ.

Στο πλευρό του Λαφαζάνη βρίσεται και η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή-φέρτε μου το κόκκινο χαλί- Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή είναι για τον Λαφαζάνη ότι η Κιαλή για τον Βενιζέλο. Η Ζωή εμψυχώνει διαρκώς τον Λαφαζάνη και σε τακτικά δαστήματα φουσκώνει με επαναστατικό αέρα τα λάστιχα της Αριστερής Πλατφόρμας.

Τελικά ότι και να ψηφίσει σ΄ αυτή εδώ την πελατειακή Κολομβία των Βαλκανίων το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει. Το αήττητο βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Ο Λαφαζάνης λοιπόν ο οποίος έχει στο πλευρό του την Ζωή Κωνσταντοπούλου ζει για την μεγάλη στιγμή που θα γίνει επιτέλους αρχηγός καθαρόαιμου αντιμνημονιακού κόμματος.

Θα τα δούμε όλα σ΄ αυτή εδώ την Κολομβία των Βαλκανίων που τραβάει και καμμιά ξεγυριστή προσευχή στις παντόφλες του γέροντα Παίσιου για να μην ξεχνιόμαστε.

Δεν τόλμησε ο Δραγασάκης να κάνει λόγο για την πώληση του ΟΛΠ και πετάχθηκε ο Δρίτσας να τον αδειάσει: Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής.

Ότι δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα αναφορικά με αυτό το θέμα θα αποσαφηνιστούν αξιόπιστα και έγκαιρα μόνο μετά την επιστροφή της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Κίνα» δήλωσε το απόγευμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη που φέρεται να έχει κάνει στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων», ο κ. Δρίτσας τόνισε:

«Τα δημοσιεύματα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν μεταβολή της θέσης της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του λιμανιού του ΟΛΠ».

Πηγή:www.capital.gr

Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν το χάραγμα που κρατάει αιώνες σ΄ αυτή εδώ τη χώρα γαμώ την πουτάνα μου…

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2015, 20:42

kourdistoporto

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × 8 =