ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΜΑ ΤΟΥ NOTIA PRESS – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ;

Ξέφραγο αμπέλι κατάντησαν τη Γλυφάδα αυτοί που ανέλαβαν την τύχη της εδώ και 10 ημέρες.

Όπως σας είχαμε γράψει προ ημερών, τα κοράκια του χρήματος στη Γλυφάδα πολύ γρήγορα ξαναχτύπησαν και ξεσκίζουν τις σάρκες της.

Είχαμε τότε διερωτηθεί ποιοί δημοτικοί παράγοντες “κλείνουν” δουλειές με τους “ανώνυμους” επιχειρηματίες;

Ποιοί δήμαρχοι και ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι της Γλυφάδας κάνουν τα στραβά μάτια για να γεμίσουν τις τσέπες τους με μαύρο χρήμα;

Είχαμε επίσης διερωτηθεί αν ο κ. Παπανικολάου έχει “άγνοια” στη διαπλοκή του μαύρου χρήματος ή μήπως είναι κι αυτός συνεργός με κάποιους συμβούλους του στη διαφθορά και στη διαπλοκή με τα “σκοτεινά” συμφέροντα;

Ολοκληρώνοντας το τριήμερο ρεπορτάζ που κάναμε στους δρόμους της Γλυφάδας, σας παρουσιάζουμε τις εγκληματικές ενέργειες κάποιων επιχειρηματιών που με την ανέχεια προηγούμενων και σημερινών διοικούντων, θησαυρίζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και πάντα με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ.

Μιλάμε για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ διαφημιστικές πινακίδες που ξεφύτρωσαν ξαφνικά σαν μανιτάρια στους δρόμους της Γλυφάδας.

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Ήδη έχουμε μετρήσει από την Παρασκευή 5/9/14 το βράδυ να έχουν “φυτευτεί” στην παραλιακή στα όρια της Γλυφάδας τέσσερις (4) πινακίδες τύπου ΡΙΖΑ που ο νόμος τις όρισε οτι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ μετά την καταδίκη σε φυλάκιση δημάρχου Βορείων Προαστείων, γιατί επέτρεψε την τοποθέτηση των πινακίδων σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με συνέπεια θανατηφόρο τροχαίο εξ αιτίας τέτοιας πινακίδας.

Οι δύο ΡΙΖΑ “φυτεύτηκαν” στην είσοδο της πόλης από την παραλιακή στο ύψος των Παλαιών Δειλινών.

Η άλλη “φυτεύτηκε στην πλατεία Φλέμινγκ λίγα μέτρα πιο κάτω.

Και η άλλη, η “ξεχασμένη” από όλους μέχρι σήμερα, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και με ανέχεια όλων των διοικήσεων μπροστά από τις επιχειρήσεις Παπαθεοχάρη στα Αστέρια.

Όμως οι εγκληματίες επιχειρηματίες με τους τοπικούς συνεργούς τους, δεν σταμάτησαν μόνο στην παραλιακή, αλλά εξαπλώθηκαν και στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου στα σύνορα με το Ελληνικό έμπρωσθεν του ΑΒ Βασιλόπουλος τοποθέτησαν δύο ΡΙΖΑ και την τρίτη στη Βουλιαγμένης και Πρίγκηπος Πέτρου, μπροστά από τον Σκλαβενίτη, μέσα στα όρια της Γλυφάδας.

fotttooo1

Όχι, δεν σταμάτησαν εδώ. Υπάρχουν δεκάδες σκορπισμένες μέσα στη Γλυφάδα, σε κεντρικούς δρόμους, πινακίδες τύπου ΡΑΚΕΤΑ, που είναι κι αυτές χαρακτηρισμένες από το νόμο ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.

fffffffffffff16 fffffffffffffff8 fffffffffffffff9 fffffffffffffff10 ffffffffffffffff13 fffffffffffffffffff3 fffffffff5 fffffffff6 fffffffffff15 ffffffffffff1 ffffffffffff4 ffffffffffff14 fffffffffffff2 fffffffffffff7 fffffffffffff11 fffffffffffff12

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημειώνουμε οτι αυτές οι πινακίδες τύπου ΡΑΚΕΤΑ δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο τα τελευταία χρόνια και αυτό καθιστά άμεσα τους αρμόδιους ενόχους για παράβαση καθήκοντος και απιστία στην υπηρεσία. Και όπως πιστεύουμε τα τέλη πρέπει να ξεπερνούν τα 125.000 ευρώ, τότε μιλάμε για κακούργημα στην υπηρεσία. Αυτά όμως θα τα βρει η Δικαιοσύνη.

Μόνο εμείς τις έχουμε δει;

Η σημερινή διοίκηση γιατί ανέχεται αυτήν την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;

Μήπως κάποιοι επίορκοι “λαδώθηκαν” και κάνουν τα στραβά μάτια;

Γιατί ο Παπανικολάου, που είναι γνώστης από την πρώτη στιγμή για τις πινακίδες, δεν τις γκρέμισε κατευθείαν;

Μήπως ξεπληρώνει προεκλογικά γραμμάτια;

Μήπως κάποιος “επαγγελματίας” δημοτικός του σύμβουλος τα έχει ήδη πάρει και δεν τις γκρεμίζουν;

Αδυνατούμε να πιστέψουμε οτι ο κ. Παπανικολάου είναι αναμεμειγμένος στη ρεμούλα που γίνεται. Όμως είναι απορίας άξιον μετά από τόσες ημέρες εξάπλωσης της παρανομίας και εγκληματικών ενεργειών και να μην κινηθεί ενάντια σ’ αυτά που προσβάλλει τη πόλη που τον ανέδειξε δήμαρχο και καθημερινά εξαπλώνεται η σαπίλα και η σήψη.

Κάποιοι τραβάμε την ανηφόρα της ηθικής και της εντιμότητας στα κοινά της πόλης μας. Ερευνούμε, ενημερώνουμε και καταγγέλουμε τον οποιονδήποτε.

Γιατί οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι ανέχονται να λένε στα καφενεία και στους δρόμους οτι τα “παίρνουν” από επιχειρηματίες για να κλείνουν τις δουλειές τους;

ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ! Ειδικά αυτοί που τις προστατεύουν και θα λογοδοτήσουν.

Ήδη η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας δέχθηκαν τις δικές μας επώνυμες καταγγελίες και αναφορές για συνενοχή, συνεργεία και απόκρυψη παράνομων και εγκληματικών ενεργειών σε βάρος των Γλυφαδιωτών.

Όσον αφορά τους νέους δημοτικούς συμβούλους, μπορούν να μας πουν τι στο διάβολο εννούσαν όταν ορκιζόντουσαν προ ημερών οτι θα προστατεύουν τους Γλυφαδιώτες και την δημοτική περιουσία;

notia-press

 

 

 

 

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


4 + εννέα =